Marcus & Martinus lippuja

NORJALAISSENSAATIO MARCUS & MARTINUS YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ HARTWALL ARENALLE

Marraskuussa loppuunmyydylle Hartwall Arenalle esiintyvä norjalaiskaksikko Marcus & Martinus on vahvistanut saapuvansa esiintymään Suomeen myös helmikuussa. Marraskuussa julkaistavan uuden Moments-albumin kiertue pysähtyy Hartwall Arenalla ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Lipunmyynti kevään keikalle käynnistyy lauantaina 21. lokakuuta klo 13 Ticketmasterissa.”On hyvin poikkeuksellista, että artisti julkistaa jo seuraavan kiertueen keikan Hartwall Arenalle ennen kuin ensimmäinen konsertti on edes tehty. Tämä kertookin Marcus & Martinuksen valtavasta suosiosta Suomessa ja nopeasta kasvusta kansainväliseksi ilmiöksi. Nyt niille faneille, jotka jäivät ilman marraskuun keikan lippuja, tarjoutuu mahdollisuus päästä kokemaan uuden show’n myötä Marcus & Martinus -huuma livenä - vieläpä ystävänpäivänä”, kertoo Live Nation Finlandin pääpromoottori Zachris Sundell.

Helmikuisella keikalla on luvassa uusi show, joka keskittyy vahvasti tulevan Moments-albumin kappaleisiin. Levy julkaistaan 17. marraskuuta, eli päivää ennen Marcus & Martinuksen marraskuista, loppuunmyytyä Hartwall Arena keikkaa. Albumilta on julkaistu jo ”Make You Believe In Love” -single, joka soi Suomessakin mm. NRJ:llä.

15-vuotiaat norjalaiskaksoset Marcus & Martinus pitävät tällä hetkellä harteillaan Pohjoismaiden suosituimpien popparien viittaa. Kaksikko aiheuttaa fanihysteriaa ja kaaosta minne tahansa meneekin. Myös Suomessa Marcus & Martinus -huuma on kasvanut ilmiömäisiin mittasuhteisiin. Elämä Lapselle- ja UMK17 -jättikonserteissa kaksikon suosio on ollut aivan omaa luokkaansa, ja marraskuun Hartwall Arena -keikka myytiin toukokuussa hetkessä loppuun.

Helsingin konsertin toteuttavat yhteistyössä Sony Music Finland ja Live Nation Finland.

KONSERTTI:
Marcus & Martinus (NO) – Moments Tour
Ke 14.2.2018 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin la 21.10.2017 klo 13
Palvelumaksuineen alkaen 49,50 / 59,50 / 69,50 / 79,50 / 99,50 Ticketmasterista

Marcus & Martinus fact file:
- 15 vuotiaat kaksospojat Marcus ja Martinus voittivat vuonna 2012 paikallisen talent –kilpailun kotimaassaan Norjassa
- Debyyttialbumi ”Hei” teki heistä maansa nuorimmat platinamyyntiartistit
- ”Elektrisk” single oli myös Norjan katsotuin musiikkivideo YouTubessa vuonna 2015, saaden yli 75 miljoonaa katsojaa
- Samana vuonna pojat olivat maansa nuorimmat artistit, jotka saivat Spelleman-ehdokkuuksia (Norjan Grammy)
- Vuonna 2016 pojat julkaisivat ensimmäisen englanninkielisen albuminsa ”Together” sekä heistä kertovan kirjan ja elokuvan
- He tekivät myös historiaa olleen nuorimmat artistit, jotka myyvät Oslo Spektrum-areenan loppuun (kahdesti) ja voittivat Vuoden artisti palkinnon Spelleman-gaalassa
- Norjan lisäksi Marcus & Martinus ovat huippusuosittuja Ruotsissa ja Suomessa
- Suomessa "Together" albumi nousi albumilistan sijalle kuusi
- Pojat ovat vierailleet Suomessa useasti esiintyen mm. Elämä Lapselle -konsertissa sekä Helsingin Forumin kauppakeskuksessa aiheuttaen fanikaaoksen
- Marcus & Martinus ovat sosiaalisen median seuratuimpia hahmoja Pohjoismaissa ja heillä on mm. 2,9 miljoonaa seuraajaa Musical.ly -palvelussa ympäri maailmaa.
- Viime aikoina Marcus & Martinus hysteria on levinnyt muualle Eurooppaan ja pojat ovatkin aiheuttaneet kaaoksen vieraillessaan Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Puolassa ja Kreikassa.

5 tilaisuutta tapahtumalle Marcus & Martinus 5 Tilaisuutta

Tilaisuuksia Suomi (0)

Haulle ei ole sopivaa tilaisuutta.

Kansainväliset tilaisuudet Kansainvälinen (5)