Siirry suoraan pääsisältöön
Matti ja Teppo - Viimeinen konserttikiertue

Country/Folk

Matti ja Teppo - Viimeinen konserttikiertue lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Matti ja Teppo - Viimeinen konserttikiertue

MATTI ja TEPPO

LEGENDAARISTEN LAULAJAVELJESTEN 50-VUOTISTAITEILIJAJUHLA HUIPENTUU ”VIIMEISEEN KIERTUEESEEN”!

KAHDEKSANTOISTA KONSERTTIA ENSI SYKSYNÄ 25.10. – 15.12.2019.

VELJEKSET URANSA VIIMEISELLE KIERTUEELLE


Matin ja Tepon tallaama polku hakee vertaistaan suomalaisen iskelmämusiikin historiassa. Tuskinpa Suomi-iskelmästä voi edes puhua mainitsematta tätä turkulaista veljesparia. Ruohosen veljesten uskomaton ura ahkerasti levyttävinä ja keikkailevina taiteilijoina on kestänyt yli viisikymmentä vuotta. Tänä vuonna tahti kuitenkin hidastuu!

Matin ja Tepon 50-vuotistaiteilijajuhlia vietetään ensi syksynä kahdeksantoista konserttia käsittävällä ”Viimeisellä kiertueella”. Kahdeksantoista konserttia käsittävä kiertue starttaa 25. päivä lokakuuta Salossa ja päättyy ”Viimeiseen konserttiin” Hartwall Arenalla, Helsingissä 15. päivä joulukuuta. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin kiertueen kaikki konsertit myydään loppuun ennätysajassa.

”Kiertueen jälkeen me keikkailemme enää hyvin harkitusti ja valikoiden ja vain kesäisin. Ikää tulee ja joskushan meidän on lopetettava, vaikka yleisöä ja esiintymisiä tuleekin ikävä,” veljekset kertovat.

Muistoja herättävään hittiputkeen kuuluvat muun muassa ”Kissankultaa”, "Mä joka päivä töitä teen", ”Cara Mia”, "Näitä polkuja tallaan", "Kaiken takana on nainen", ”Pidä itsestäsi huolta”, ”Minä rakastan sua”, ”Et voi tulla rajan taa”, ”Tiedäthän sen”, "Näin se kesäloma toimii", ”Täyttä kultaa”, "Ensimmäinen" ja "Pöytä täyteen".

LIPUT

Lippujen ennakkomyynti alkaa 9.5. kello 9.00.
Liput alkaen 39,90 euroa (sis. käsittelykulut).

www.mattijateppo.fi