Siirry suoraan pääsisältöön
Naantali Sunfest

Rock/Pop

Naantali Sunfest lippuja

5 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Suomi

5 Tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Naantali Sunfest

Naantali Sunfest

NAANTALI SUNFEST LAAJENEE KAHDEN PÄIVÄN FESTIVAALIKSI UUDESSA HISTORIALLISESSA PAIKASSA. LAUANTAIN KRUUNAA BRITTILEGENDA PAUL YOUNG.

Viime kesänä kuparivuoren kentällä ensimmäistä kertaa järjestetty Naantali Sunfest saa nyt jatkoa laajentumalla kahden päivän festivaaliksi. Uutena paikkana on Naantalin kirkkopuisto 31.7.-1.8.

Keräämiemme palautteiden perusteella päätimme kasvattaa tapahtumaa kaksipäiväiseksi ja siirtää festivaali entistä lähemmäs keskustaa historialliseen Naantalin kirkkopuistoon, kommentoi tapahtuman promoottori Robert Sainio.

- Tapahtuma rakentuu nyt Turun alueen kokeneiden festivaalijärjestäjien yhteistyönä. Tapahtuman vastuulliset järjestäjät ovat tunnettuja mm. DBTL:n, Karjurockin ja Smugglerrokin järjestäjinä.

Naantali Sunfestin esiintyjät koostuvat niin kansainvälisistä tähdistä, kuin kotimaisista kestosuosikeista. Harvakseltaan keikkaileva Anna Eriksson valtaa päälavan perjantain alkuillasta ja illan ulkomainen pääesiintyjä julkaistaan huhtikuun alussa. Lisäksi illan aikana päälavalla esiintyy iki-ihana Tommi Läntinen.

Lauantaina illan aloittaa legendaarinen Ressu Redford. Ressun levyjä on myyty useiden kulta ja platinalevyjen verran ja debyyttisooloalbumi on Suomessa kaikkien aikojen 50 myydyimmän kotimaisen levyn joukossa. Salit jatkuvasti täyttävä Vesterinen Yhtyeineen tunnelmoi hittikavalkadillaan myös lauantaina.

Illan laittaa vauhtiin toden teolla brittiläinen Machbox. Yhtye on vuonna 1971 perustettu rockabilly-musiikkia soittava rockyhtye.Bändi oli suosionsa huipulla Suomessa 1980-luvun alun rockabillybuumin aikana. Yhtyeen suosittuja kappaleita ovat muun muassa ”Rockabilly Rebel”, ”Midnight Dynamos”, ”Buzz Buzz a Diddle It”, ”Everybody Needs a Little Love”, ”When You Ask About Love”, ”Washmachine Boogie” ja ”Teenage Boogie”.

Lauantain kruunaa huippuunsa viritetty Paul Young. Ennen soolouraansa Young oli jäsenenä yhtyeissä Kat Kool & The Kool Kats, Streetband ja Q-Tips. Soolouralle siirtyessään artistin debyyttisooloalbumi No Parlez myi platinaa useissa maissa. Vuonna 1985 hän julkaisi singlen "Everytime You Go Away", josta tuli maailmanlaajuinen hitti.

Naantali Sunfestin VIP-alueena toimii Naantalin merellinen Kaivohuone aivan itse tapahtuma-alueen vieressä. Huikeat puitteet, laadukas ruoka sekä palvelu takaavat onnistuneen elämyksen jokaiselle VIP-lipun hankkineelle.

Avustajaa tarvitseville avustaja samalla lipulla. Ei koske VIP-lippuja.
K18

JARKKO AHOLA JA ANTTI RAILIO NAANTALIN KIRKKOON
Perjantain ja lauantain ohjelmistoon kuuluu myös kirkkokonsertit Naantalin kirkossa. Perjantaina kirkon täyttää Jarkko Aholan mahtipontinen ääni ja lauantaina Antti Railion herkät tulkinnat. Molemmat artistit ovat kiertäneet menestyksekkäästi kirkkoja ja konserttisaleja varsinkin joulun tietämillä, mutta nyt nämä mahtavat tulkitsijat ovat kuultavissa parhaaseen kesäaikaan Naantalissa.

http://www.naantalisunfest.fi/