Siirry suoraan pääsisältöön
Naantali Sunfest

Rock/Pop

Naantali Sunfest lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Naantali Sunfest

Naantali Sunfest

Naantali Sunfest Supersuosittu JVG nousee SunFestin lavalle heinäkuun viimeisenä päivänä – päivitetty festariohjelma on täynnä Suomen kovimpia artisteja!

Naantali SunFest järjestetään 31.7.–1.8.2020 kuvankauniissa Naantalin Kirkkopuistossa. Festivaali juhlitaan ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä, ja sen kunniaksi artistikattauskin on kova: lavan valtaavat JVG, Lauri Tähkä, Vesala, Kaija Koo, Antti Ketonen sekä Vesterinen yhtyeineen.

Perjantain pääesiintyjä JVG on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä vuosi toisensa jälkeen, eikä suosion hiipumisesta ole merkkiäkään. Kesäkuussa julkaistu kaksikon uusi Villi länsi -single nousi aiempien JVG:n hittien tavoin soittolistojen kärkisijoille, eikä kappale jää Naantalissakaan takuulla kuulematta. JVG:n tuotannosta löytyy niin hitaampia herkistelybiisejä kuin tarttuvia poprallejakin – tämä duo ei jätä yhtäkään festarikävijää kylmäksi!

Myöskään lauantai-illan juhlinnan päättävä Lauri Tähkä ei liiemmin esittelyitä kaipaa. Energinen maalaispoika tuli tutuksi 2000-luvun alussa Elonkerjuu-yhtyeen keulakuvana, mutta myöhemmin miehestä on kehittynyt koko kansan rakastama, syvien tuntojen tulkitsija. Miehen viimeisin sooloalbumi, Meidän tulevat päivät, palkittiin Emma-gaalassa 2020 vuoden iskelmäalbumina.

Molemmat festaripäivät alkavat valovoimaisten naisartistien johdolla: perjantaina bileet laittaa käyntiin Vesala ja lauantaina Kaija Koo! Vesala on monipuolinen ja vahva artisti, joka taitaa niin puhtaan pop-musiikin kuin taiteellisemmankin ilmaisun. Hän myös yhdistelee niitä taitavasti, mikä on kuultavissa vaikkapa vuoden 2018 singlessä Mul ei oo lapsuudensankarii. PMMP:ssä komean uran tehnyt Vesala tunnetaan myös näyttävistä lavaesiintymisistään, joten paikalle kannattaa saapua heti viideksi.

Kaija Koolla hittejä piisaa: Kuka keksi rakkauden, Tule lähemmäs beibi, Tinakenkätyttö, Mentävä on, Vapaa, Siniset tikkaat… Nainen kuuluu kiistämättä Suomi-iskelmän aatelistoon – Kaija Koon puhuttelevat sanoitukset ja omaleimainen laulukulku puhuttelevat yli sukupolvirajojen ja keikalla voikin bongata yhtä lailla alle parikymppisiä kuin yli 60-vuotiaitakin faneja.

SunFestin lavalla nähdään myös Neljänsuorasta tuttu Antti Ketonen sekä Vesterinen yhtyeineen.

Luvassa on siis koskettavia hetkiä, tuttuja radiohittejä, vahvaa tulkintaa sekä ikimuistoisia konserttielämyksiä.

– – – Koronarajoitusten vuoksi myös koko Naantali SunFestin järjestäminen oli keväällä epävarmaa. Kun yleisötapahtumien järjestäminen loppukesästä tuli mahdolliseksi, Sunfestin toimistolla päätettiin ryhtyä tuumasta toimeen ja luoda elämyksellinen viikonloppufestivaali vain reilun kuukauden varoajalla.

Alun perin tapahtumassa piti esiintyä brittiläiset Paul Young ja Matchbox, mutta matkustuskaranteenien vuoksi ulkomaisia artisteja ei pystytä tuomaan Suomeen keikkailemaan. Bändien tilanteista johtuen myös Anna Erikssonin, Ressu Redfordin sekä Tommi Läntisen esiintymiset peruuntuivat.

- Kevät on ollut kaikille vaikeaa aikaa, joten halusimme olla omalta osaltamme tuomassa piristystä ihmisten arkeen koronantäytteisen alkuvuoden jälkeen, promoottori Robert Sainio toteaa.

Normaalisti festivaalien suunnittelu olisi tässä vaiheessa kesää jo loppusuoralla, mutta tällä kertaa valmistelutyöt piti aloittaa monelta osin alusta, kun kesäkuussa näytettiin vihreää valoa yleisötapahtumien järjestämiselle jo tänä kesänä.

- Ohjelmiston muutokset olivat väistämättömiä, mutta lyhyeen suunnitteluikkunaan peilattuna saimme erittäin kovatasoisen artistikattauksen SunFesteille. Laadusta emme siis joutuneet lainkaan tinkimään, vaikka toimistolla entistä kovempi hiki hatussa hommia joudutaankin paiskimaan, Sainio sanoo.

Naantali SunFestin aikataulu:

Perjantaina 31.7.
17.00 Vesala
19.00 Antti Ketonen
22.00 JVG

Lauantaina 1.8.
17.00 Kaija Koo
19.00 Vesterinen Yhtyeineen
22.00 Lauri Tähkä
Liput: päivälippu (pe/la) 60 € (portilta 66 €), 2 päivän lippu 93 € (99€),