Siirry suoraan pääsisältöön
Naisen 11. käsky

Teatteri

Naisen 11. käsky lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Naisen 11. käsky

Yhteistuotanto NAISEN 11. KÄSKY eli Shirley Valentine

”Muistatko sä seinä sitä tyttöä, joka meni naimisiin Joe-nimisen pojan kanssa? Se tiesi vielä silloin…kuka oli. Ja se nauroi…usein…Joenkin kanssa. Ne remontoi keittiön ja sotki toisensa keltaiseen maaliin. Ne tiesi mitä on olla onnellinen. Mitä niille kahdelle oikein tapahtui?”

Näin tilittää elämäänsä keittiössään perheenäiti, joka huomaa eläneensä muiden ehdoilla. Kipakasti maustettu näytelmä on koskettava, naurattava ja itkettävä komedia yhden naisen rohkeasta elämänmuutoksesta.

Näyttelijä Riitta Piironen eläköityi vuonna 2015 ja tekee nyt paluun tutulle näyttämölle. Hän esitti Naisen 11. käskyä Joensuun kaupunginteatterissa kahden vuosikymmenen aikana liki 172 kertaa keräten yli 10.000 katsojaa. Elämä itsessään tuo uuteen tulkintaan osin uuden työryhmänkin myötä rosoisia syvyyksiä ja vivahteita. Esitys on omistettu dramaturgi-ohjaaja Anna Häyriselle.

ESITTÄJÄNÄ Riitta Piironen KÄSIKIRJOITUS Willy Russell OHJAUS Anna Häyrinen ja Hannele Autti LAVASTUS JA PUVUT Tuija Lehtinen UUSINTAENSI-ILTA 7.4.2018 YHTEISTUOTANTO Joensuun kaupunginteatteri ja työryhmä KESTO n. 1 t 50 min, sisältäen väliajan PIENI NÄYTTÄMÖ

teatteri.jns.fi