Suomi

Valitettavasti ei löytynyt yhtään tapahtumaa maassa Suomi

Kiinnostaisiko jokin näistä allaolevista tapahtumista?

Tilaisuudet ulkomailla

1 Tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Nik West

Hehkutettu amerikkalaisartisti Nik West Suomeen

Lenny Kravitziin verrattu ja mm. Princen kanssa soittanut amerikkalainen basisti, laulaja ja lauluntekijä Nik West konsertoi maaliskuussa Helsingissä ja Kouvolassa. Räjähtävällä energialla varustetun Westin konserttien liput tulevivat myyntiin 12.12.2018.


"She's a baaaaad mama jama!... lighting licks and thunder thumbs..." -Quincy Jones “The Female Lenny Kravitz”- Dave Stewart (Eurythmics) “Holy Funkadelic“ – Steven Tyler "She inspires me in the same way that Sheila E and Rosie did.” – Prince. "Nik West is definitely bringing back the funk groovement.” – BOOTSY COLLIN

Tulikuumaksi luonnehdittu amerikkalainen basisti, laulaja ja lauluntekijä Nik West on tunnettu sekä energisistä esiintymisistään että virtuoosimaisesta soittokyvystään. Muun muassa Quincy Jones Productionsin, Princen ja Eurythmicsin Dave Stewartin kanssa työskennellyt Jones on kerännyt kehuja niin nimekkäiltä yhteistyökumppaneiltaan kuin arvostelulta musiikkimedialtakin.

Värikkäästä irokeesista tunnettu West vie funkin aivan uusiin ulottuvuuksiin ja tarjoaa bändinsä kanssa show’n, jollaista harvoin on tarjolla. Maaliskuussa tähän tarjoutuu kuitenkin mahdollisuus Suomessakin, kun West tuo shownsa Helsingin Kulttuuritalolle maaliskuun 18. päivä ja Kouvolan Kuusankoskitalolle heti seuraavana päivänä 19.3.2019. Konserttien lipunmyynti alkoi tänään klo 9.00

Katso mm. Steven Tylorin ja Lenny Kravitzin fanittaman Nik Westin tuorein Purple Unicorn –video.Uutta albumiaan valmisteleva West on aiemmin konsertoinut Suomessa Oulussa elokuussa 2018 ja Tampereella vuonna 2016.

NIK WEST SUOMEN KONSERTIT 2019

18.3 Kulttuuritalo, Helsinki
19.3 Kuusankoskitalo, Kouvola


Järjestäjä:
RH-Entertainment