Siirry suoraan pääsisältöön
NORDIC METAL MEETING

Hardrock/Metalli

NORDIC METAL MEETING lippuja

3 TILAISUUTTA

Suomi

3 Tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta NORDIC METAL MEETING

NORDIC METAL MEETING

Jättimäisen Nordic Metal Meetingin ensimmäiset artistit julkistettu – mukana mm. Napalm Death ja Shining!

Helsingissä 25.-26. syyskuuta järjestettävän jättimäisen Nordic Metal Meeting -festivaalin ensimmäiset artistit on julkaistu. Tapahtuma kokoaa Kaapelitehtaan kahdelle lavalle kaikkiaan parikymmentä metallimusiikin kansainvälistä artistia ja kotimaisia kärkiyhtyeitä. Tapahtumaan ovat jo varmistuneet esiintyjiksi brittilegenda Napalm Death, norjalaiset Shining, Blood Red Throne, The New Death Cult ja Djerv, yhdysvaltalainen Athanasia, italialainen Darkend, virolainen Kannabinõid sekä kotimaiset Vorna ja Satans Fall.

Jo kuusitoista studioalbumia julkaissut Napalm Death on alansa todellinen suuruus. Yhtye on perustettu jo 1981, mutta kiertää yhä väsymättömästi ympäri maailman. Alkuperäisiä jäseniä ei ole enää mukana, mutta nykyinen kokoonpano on säilynyt sellaisenaan vuodesta 1992. Kaapelitehtaalla nähdäänkin todellista heavymetallin ja hardcore punkin ilotulitusta, kun lavalle nousevat laulaja Mark "Barney" Greenway, basisti Shane Embury, kitaristi Mitch Harris ja rumpali Danny Herrera.

Norjalainen Shining juhlii Helsingissä Blackjazz-albuminsa kymmenvuotisjuhlaa ja tuo siis metallikansan iloksi Suomeen Black Jazz 10th Anniversary Show’nsa. Tämä Oslossa vuonna 1999 perustettu yhtye saapuu Nordic Metal Meetingiin laulaja-kitaristi Jørgen Munkebyn johdolla.

Muista nyt julkistettavista artisteista saa erityismaininnan norjalainen Djerv, jonka solisti, Agnete Kjølsrud, on tuttu niin Animal Alpha -yhtyeestä kuin Dimmu Borgirin Abrahadabra-albumilta. Virtolaisen Kannabinõidin uusin albumi valittiin puolestaan maansa parhaaksi metallialbumiksi vuonna 2019.

Eikä myöskään sovi unohtaa kolmen kovan soittajan Athanasiaa, jonka kitaristi-laulaja Caleb Bingham oli aikoinaan mukana myös Five Finger Death Punch yhtyeessä. Hänen lisäkseen lavalle nousevat basisti-laulaja Chris Davidsson ja rumpali Dan Brooklyn. Nordic Metal Meeting kulkee samoja jalanjälkiä kuin alan suurtapahtuma Inferno Festival Oslossa ja kuten vanha kunnon FME viimeksi 2012. Lisää artisteja julkaistaan kevään aikana.

VIP LIPPUUN SISÄLTYY mm. VIP sisäänkäynti
VIP narikka
VIP alue
VIP baari
VIP hosts


nmm.fi