1. Kotisivu
  2. Musiikki
  3. Dance/Elektroninen
  4. Parasta Ennen! - pikkujoulut
Parasta Ennen! - pikkujoulut

Dance/Elektroninen

Parasta Ennen! - pikkujoulut lippuja

Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Parasta Ennen! - pikkujoulut

Parasta ennen! -pikkujoulut tien päälle marraskuussa

Marras- ja joulukuussa Suomea ravisuttavaan ysärikuumeeseen vastataan Parasta ennen! -pikkujoulutapahtumilla kautta maan, kun 1990-luvun kansainväliset ja kotimaiset suosikkiartistit lähtevät kiertueen myötä juhlistamaan suomalaista pikkujouluaikaa mukanaan valtaisa hittikavalkadi. Tänä vuonna tapahtuma rantautuu 12:lle paikkakunnalle.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt Parasta ennen! -pikkujoulutapahtumat onnistuivat yli odotusten, tuhansien osallistujien juhlistaessa joulun odotusta areenakokoisissa ysäridiscoissa Joensuussa ja Rovaniemellä. Nyt suureen kysyntään vastataan ulottamalla tapahtuma em. kaupunkien lisäksi muuallekin Suomeen. Suurtapahtumissa monituhatpäistä yleisöä saapuu tanssittamaan useita 1990-luvun eurodancen kansainvälisiä kärkinimiä: ruotsalaiset E-Type ja Basic Element sekä saksalaiset Captain Jack, E-Rotic, Haddaway, DJ Sash!, Mr. President ja Bad Boys Blue. Suomalaista ysärimusiikin parhaimmistoa edustavat Waldo’s People, Movetron sekä Ressu & Jussi, ja levylautasen takana häärii DJ Matti Airaksinen, YleX-radiokanavan huippusuositun Parasta ennen! -ysäriohjelman isäntä.

Paikan päällä on useita anniskelupisteitä ja tapahtuman ikäraja on K-18. VIP-asiakkaana pääset nauttimaan huikean artistikattauksen ja tunnelman lisäksi VIP-alueella herkullisesta ruokailusta.

Tiedossa on timanttista jyystöä ja parasta ysäriä peilipallon välkkeessä aina pikkutunneille saakka!