Siirry suoraan pääsisältöön
Remu & Hurriganes

Musikaali

Remu & Hurriganes lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Remu & Hurriganes

SUOMI-ROCKIN ”KUMMISETÄ” REMU AALTONEN HISTORIALLISELLE JÄÄHYVÄISKIERTUEELLE! VIIMEINEN KEIKKA HELSINGIN JÄÄHALLISSA LAUANTAINA 20. PÄIVÄ TAMMIKUUTA 2018

Lauantaina 20. tammikuuta järjestetään Remun Viimeinen Keikka, ikimuistettava jäähyväiskonsertti Helsingin jäähallissa.

Viimeiselle Keikalle Remu kutsuu mukaansa joukon legendaarisia rokkifrendejään, solistivieraita, bändimuusikoita, kavereita ja ystäviä. Vierailijoiden nimet paljastetaan myöhemmin syksyllä.

Odotettavissa on täysin uniikki ja historiallinen konserttitapahtuma. – Jotain sellaista, jota kukaan Remun tai ylipäätään suomalaisen rokin ystävä ei voi kokea kuin kerran elämässään. Ja siinä se sitten on, Helsingin jäähallin konsertin viimeisen biisin päätyttyä Remu Aaltosen ainutlaatuinen ura on paketissa.

Suomalaiset musiikkikuviot ”nextille levelille” nostanut Hurriganes, suomenkielinen sooloura, kaikki ennen ja kaikki jälkeen – kiertue-elämän osalta homma on tammikuun 20. päivän jälkeen ”goodbye forever”.

”Kun mä päätän, että Hurriganesia ei enää ole, sitä ei ole.”

KEIKAT SAAVAT JÄÄDÄ, MUTTA LEVYTTÄMINEN JATKUU

Levyttämistä Remu aikoo kuitenkin jatkaa.

Kuten syksyllä 2016 julkaistu Electric Play, ensimmäinen englanninkielinen levy aikoihin osoitti, Remu elää luovaa ja kunnianhimoista jaksoa. Ote on aika lailla kokeneemman kaverin kuin Roadrunnerin aikoihin vuonna 1974, mutta ote pitää. Se ei ole herpaantunut, vaan vanhemman rock-patriarkan tiukka ja lämmin puristus. Hallintaa ilman pakottamista!

Osta levy yhdessä lipun kanssa: Remu & Hurriganesin viimeisin CD "Electric Play" tarjoushintaan lipun oston yhteydessä 11,00 eur (sis.postikulut kotiin toimitettuna)