Siirry suoraan pääsisältöön
  1. Kotisivu
  2. Musiikki
  3. Rock/Pop
  4. Ritchie Blackmore
Ritchie Blackmore

Rock/Pop

Ritchie Blackmore lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Ritchie Blackmore

Ritchie Blackmore’s Rainbow – Rock Memories 2019

Peer Günt ja Kingston Wall lämppäämään Rainbow’ta kesäkuussa Hyvinkäälle!

Ritchie Blackmoren johtama Rainbow valloittaa torstaina 6. kesäkuuta Rockfestin pitopaikkana tutuksi tulleen Hyvinkään lentokentän. Tämän jättikonsertin lämmittelijöiksi ovat nyt varmistunut kaksi kovaa kotimaista rocksuosikkia: Peer Günt sekä Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB.

Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock’n’blues -polkuaan, ja yhtyeellä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Kokoonpano on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Backseat, Bad Boys are here, Bartender ja I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star.

Peer Güntissä ovat mukana Timo Nikki (kitara, laulu), Pete Pohjanniemi (basso, taustalaulu) ja Sauli ”Sakke” Koivula (rummut, taustalaulu).

Kuin entisten Kingston Wall -muusikoiden Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen sekä Von Hertzenin veljesten muodostama kokoonpano ilmoitti palaavansa lavoille helmikuussa, 5 paluukeikkaa myytiin hetkessä loppuun. Kingston Wall perustettiin 1987, ja sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä suomalaisista psykedeelisen ja progressiivisen rockin yhtyeistä.

Kingston Wall soitti viimeisen julkisen keikkansa joulukuussa 1994 Helsingin Lepakossa, jonka jälkeen yhtye päätti jättäytyä määrittelemättömän pituiselle tauolle. Tänä keväänä yhtye kiertää jälleen ja tekee upean nousun myös kesäkuussa samalle lavalle Ritchie Blackmore’s Rainbow’n kanssa.

Viime vuonna toista kertaa järjestetty Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Ritchie Blackmore’s Rainbow – Rock Memories 2019 -konsertin liput maksavat alkaen 83,50 euroa, ja ne ovat myynnissä Ticketmasterissa ja muissa lippukaupoissa.