Robin lippuja

Suomen suurin poptähti Robin jää tämän syksyn jälkeen määrittelemättömän mittaiselle tauolle ja nousee toistaiseksi viimeisen kerran lavalle Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 28. lokakuuta Tää on se hetki -konsertissa. Luvassa on näyttävä, maailmanluokan show-spektaakkeli jättimäisine videoseinineen ja lavatuotantoineen. Tää on se hetki -konsertissa kuullaan Robinin hittejä kuuden vuoden ajalta sekä myös kappaleita, joita ei ole esitetty livenä pitkään aikaan.

”Suunnitellessa mun vikaa keikkaa ennen taukoa oon halunnut tuoda esille kaikki yhteiset hetket vuosien varrelta alusta tähän päivään asti. Show rakentuu eri osioista, joissa kiteytyy mun tähänastisen uran eri vaiheet. Toivottavasti näen mahdollisimman monet teistä keikalla koska haluan olla läsnä teidän kanssa, sillä onhan tämä hetkeen meidän viimeinen kohtaamispaikka”, kertoo Robin tulevasta konsertista.

Turkulainen Robin nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2012 julkaistulla ensimmäisellä singlellään ”Frontside Ollie”. Kappaleeseen tehdystä musiikkivideosta tuli kaikkien aikojen katsotuin suomenkielinen musiikkivideo YouTubessa 14,4 miljoonalla katselukerralla. Kuuden vuoden aikana Robin on julkaissut viisi studioalbumia, joista ”Koodi” on myynyt kuusinkertaista platinaa ja ”Chillaa”, ”Boom Kah”, ”16” sekä ”Yhdessä” nelinkertaista platinaa. Robinin virallisia videoita on katsottu Vevossa / YouTubessa yli 90 miljoonaa kertaa ja Spotifyssa sekä muilla digialustoilla hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 100 miljoonaa kertaa. Robin oli ensimmäinen suomalainen pop-artisti, joka esiintyi Hartwall Arenalla 2012 ja ensimmäinen suomalainen pop-artisti, joka esiintyi Olympiastadionilla 2014. Vuosina 2012-2017 Robin teki lähes 400 keikkaa, joilla oli yhteensä yli miljoona katsojaa. Robin valittiin positiivisimmaksi suomalaiseksi vuonna 2015 ja vuosina 2012, 2013, 2014 ja 2015 hän oli Suomen googlatuin henkilö. Emma-gaalassa Robin on palkittu eri kategorioissa kuusi kertaa.

Valitettavasti ei löytynyt yhtään hakutulosta haulle 'Robin'

Muokkaa hakuasi tai selaa tilaisuuksia alla olevien kategorioiden avulla.

Selaa kategorioittain