Siirry suoraan pääsisältöön
RyhmisNuoret: FOMO - Fear Of Missing Out

Musikaali

RyhmisNuoret: FOMO - Fear Of Missing Out lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta RyhmisNuoret: FOMO - Fear Of Missing Out

FOMO – Fear Of Missing Out ammentaa inspiraatiota tasan 25 vuotta sitten Svenska Teaternista esitetystä Hype-musikaalisensaatiosta. Hype oli 90-luvun ajankuva, siksi esityksen teemoja on päätetty tuoda tähän aikaan soveltuvaksi. Samalla Jonna Wikströmin ohjaus ja sovitus tarkastelee, miten maailma nuorten keskuudessa on muuttunut 25 vuodessa.

RyhmisNuoret osallistuvat omalla henkilökohtaisella materiaalilla esityksen sisältöön. Lisäksi lähdeaineistona on käytetty Liv Strömquistin kirjaa Kielletty hedelmä sekä Antti Kivijärven, Tuija Huukin ja Lunabba Harryn toimittamaa kirjaa Poikatutkimus. Puheenaiheiksi musikaalissa nousee niin sukupuoliroolit, ihastuminen kuin myös huumeet ja kiusaaminen. Esitystä tukee EU-rahoitteinen ja Fingon organisoima Frame, Voice, Report! -hanke.

”Tää on Radio F eli FOMO. Meil on mikki auki täällä ja tänne saa anonyymisti tulla vaan puhuu ja purkaa. Näin yritetään päästä selville siitä, mitä tää elämä on. Niinku mitä me ajatellaan, siis me nuoret.”

Hypen alkuperäisestä käsikirjoituksesta vuonna 1994 vastasivat Hasse Moring ja Stefan Randström. Esityksen ohjasi Ville Sandqvist. Koreografiasta vastasi Marco Bjurström ja puvustuksesta Jarkko Valtee. Tuottajina Niklas Rosström ja Wille Wilenius.