Siirry suoraan pääsisältöön
  1. Kotisivu
  2. Musiikki
  3. Rock/Pop
  4. SALO SOI -KAUPUNKIFESTIVAALI
SALO SOI -KAUPUNKIFESTIVAALI

Rock/Pop

SALO SOI -KAUPUNKIFESTIVAALI lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta SALO SOI -KAUPUNKIFESTIVAALI

Saloon uusi kaupunkifestivaali elokuussa

Salo soi -niminen kaksipäiväinen kaupunkifestivaali tuo mm. Juha Tapion, Lauri Tähkän, Dannyn ja Salosta kotoisin olevan Antti Ketosen Hansan tontille. Tapahtuman lipunmyynti alkaa tänään klo 9.00

Salossa ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen Salo soi -niminen kaupunkifestivaali täyttää Hansan tontin kotimaisista huippuartisteista heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Kaksipäiväisen kaupunkifestivaalin aikana Salossa esiintyvät Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, Juha Tapio, Antti Ketonen, Danny, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit, Jonne Aaron ja Antti Railio. Elävän musiikin lisäksi Salo soi –kaupunkifestivaalin aikana alueella on ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä.

- Olemme iloisia, että pääsemme järjestämään Saloon kesätapahtumaa. Saimme houkuteltua tapahtumaan niin kovan artistikattauksen, että saamme varmasti hienon festivaalin aikaiseksi, kommentoi festivaalin järjestävän RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala tulevaa Salo Soi -festivaalia.

Salo soi -kaupunkifestivaaliin myydään sekä yhden että kahden päivän lippuja. Täysi-ikäisille suunnatun tapahtuman lipunmyynti alkaa huomenna ja lippuja saa ostaa tarjoushintaan aina 1.5.2019 saakka. Tarkemmat tiedot alla.

SALO SOI –KAUPUNKIFESTIVAALI Paikka: Hansan tontti Aika: Pe 26.7. ja La 27.7. klo 17.30-01.00

Pe: Laura Voutilainen, Antti Ketonen, Jonne Aaron ja Juha Tapio La: Danny, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit, Antti Railio ja Lauri Tähkä

Liput: Lipunmyynti alkaa 28.3.2019 klo 09.00

Lippujen hinnat toimituskuluineen: Yhden päivän liput: 1.5 asti: 19,90 € 1.5-30.6: 29,90 € 1.7 alkaen: 39,90€

Kahden päivän lippu: 59,90 €