Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Teetä Timofejevin kanssa

TEETÄ TIMOFEJEVIN KANSSA

Herra Timofejev on kuvataiteilija, näyttelijä, runoilija, keksijä, taivaanrannanmaalari ja muutenkin hieno mies. Hän rakastaa tarinan iskemistä, venäläisiä klassikoita, runoutta, slaavilaisia sävelmiä ja gruusialaista teetä.

Koska Herra Timofejevin mielikuvituksen lento nostaa hänet usein korkealle irti maasta, on onni, että hänellä on aina rinnallaan uskollinen apulaisensa Ludmila. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että Ludmila on myös ainoa ihminen koko maailmassa, joka osaa valmistaa ja tarjoilla gruusialaista teetä niin kuin se Herra Timofejevin mielestä tulee valmistaa ja tarjoilla. Herra Timofejev on asiasta hyvin tarkka vaikka gruusialaiset eivät hänen kanssaan samaa mieltä olekaan.

Herra Timofejev haluaa nyt kutsua sinut, aivan, juuri sinut, viettämään kanssaan iltaa. Gruusialaisen teen lisäksi illan isäntä lupaa tarjoilla teille vierailleen kaikkia muitakin rakastamiaan asioita: tarinoita, klassikoita ja sävelmiä slaavilaiseen tapaan. Ja illan teetarjoilusta, ja hieman muustakin, vastaa tietenkin itseoikeutetusti Herra Timofejevin uskollinen palvelija Ludmila.

ROOLEISSA Seppo Timonen ja Maria Sarkkinen DRAMATURGI David C. Robertson OHJAUS Anna-Maria Klintrup, vierailija LAVASTUSSUUNNITTELU Kaisu Koponen PUKUSUUNNITTELU työryhmä ENSI-ILTA 21.2.2018 PIENI NÄYTTÄMÖ Tilattavissa kiertueelle.

teatteri.jns.fi