Siirry suoraan pääsisältöön
  1. Kotisivu
  2. Festivaalit
  3. Musiikkifestivaali
  4. Tikkurila Festivaali 2018
Tikkurila Festivaali 2018

Musiikkifestivaali

Tikkurila Festivaali 2018 lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Tikkurila Festivaali 2018

TIKKURILA FESTIVAALI 2018

Pe 20.7.2018 − La 21.7.2018
Hiekkaharjun Urheilupuisto, Vantaan Tikkurila
Ikärajaton (VIP K-18)


Tikkurila Festivaali viettää tulevana kesänä 5-vuotisjuhliaan! Tämä huippusuosittu ja ympäristöystävällinen tapahtuma on tullut tunnetuksi paitsi kotimaisen musiikin eturivin artisteista myös suuresta panostuksesta positiiviseen asiakaskokemukseen ja elämyksellisiin puitteisiin.

Vuoden 2017 loppuunmyytyyn tapahtumaan saapui paikalle ennätykselliset 25 000 festivaalikävijää lähes 100 eri paikkakunnalta.

Vuoden 2018 tapahtuman lipunmyynti on ennätysvauhdissa. Osta liput ajoissa ennakkoon.

ESIINTYJÄT:

Perjantaina 20.7.2018
Cheek
Kaija Koo
JVG
Evelina
Lauri Tähkä
Roope Salminen & Koirat
Pariisin Kevät
Mira Luoti


Lauantaina 21.7.2018
Apulanta
SANNI
Elastinen
Jenni Vartiainen
Juha Tapio
Teflon Brothers
Olavi Uusivirta
Nelli Matula

Kaikki juhlavuoden artistit ovat nyt julkistettu. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

LIPPUTYYPIT:

1 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU
Perjantain ja lauantain peruslippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään. HUOM! Narikka sijaitsee vuonna 2018 turvatarkastuksen ulkopuolella. Jos ostat peruslipun, niin pidä huoli siitä, että sinulla ei ole narikkaan vietäviä tavaroita. Jos haluat päästä narikassa käymään, sinun kannattaa ehdottomasti ostaa joko Premium-lippu tai kahden päivän lippu.

1 PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU
Perjantain ja lauantain Premium-lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana. Premium-lipulla pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

2 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU
Kahden päivän pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan. Kahden päivän lipulla pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

SILVER VIP (K-18)
SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on ainoastaan VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen, yöruoan sekä juomia.

GOLDEN VIP (K-18)
GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP -asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.