1. Kotisivu
  2. Musiikki
  3. Musiikki-muut
  4. TUBECON 2018 - Minun tarinani
TUBECON 2018 - Minun tarinani

Musiikki-muut

TUBECON 2018 - Minun tarinani lippuja

Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta TUBECON 2018 - Minun tarinani

Uudistunut Tubecon on nyt täällä!

Tubeconissa tubettajat ja heidän seuraajansa kohtaavat ja juhlivat tänä vuonna yhdessä teemalla “Minun tarinani”. Nopeasti kasvanut tapahtuma on Suomen suurin videontekijöitä ja heidän seuraajiaan yhdistävä voima ja yhteen kokoava festivaali.

Uudistuneessa Tubeconissa Messukeskukseen aukeaa kahden päivän ajaksi kokonainen TubeCity. Sieltä löydät omat mielenkiintoiset kaupunginosat, joissa pääset tutustumaan tubekulttuurin erilaisiin mahdollisuuksiin. Voit myös välillä rentoutua TubeCityn puistossa, fiilistellä leffateatterissa popkornien kanssa tai käydä ajamassa mikroautolla kaupungin varikolla. Tähän kaupunkiin on päästävä seikkailemaan!

Festivaalipäivien aikana pääset kuulemaan eri tubettajien tarinoita, näkemään mielenkiintoisia paneelikeskusteluja, tapaamaan suosikkitubettajasi tai tanssimaan perjantai-illan konsertin tahtiin.

Menossa on mukana toistasataa suomalaista tubettajaa – kahden päivän aikana tekemistä ja näkemistä riittää varmasti.

Ohjelma

Perjantaina 17.8. Tube-Cityn ovet auki klo 14–21 (ohjelma alkaa klo 15:00)

Lauantaina 18.8. Tube-Cityn ovet auki klo 10–18 (ohjelma alkaa klo 11:00)

Kuten missä tahansa kaupungissa, myös TubeCityssä riittää nähtävää ja koettavaa molemmille päiville. Kaupungin stadionilla näet avajaisshow:n, tubemaailman tähdet, perjantai-illan konsertin sekä vuoden kohokohdan, lauantain Tubecon Video Awardsin – vuoden huikeimmat tarinat!

TubeCityn keskiössä on kaupungin tarinoiden lava, jossa voit kuulla kiinnostavia tubemaailman elämäntarinoita. Erilaisia teemoja käsittelevissä paneeleissa tubettajat keskustelevat ajankohtaisista aiheista. TubeCityn peliluolassa pääset pelaamaan sekä yksin että suosittujen pelitubettajien kanssa. Kauneus- ja muotikorttelista puolestaan mukaasi tarttuvat trendikkäimmät meikki- ja tyylivinkit. Molempina päivinä TubeCityn varikolla pääsee kurvailemaan mikroautoradalla – varo, ettei tule kolaria!

Katso ohjelma kokonaisuudessaan osoitteesta www.tubecon.fi

TubeCity-lippu

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn TubeCityyn ja sen kaikkiin kaupungin toimintoihin, sekä ohjelmanumeroihin.

Tube-Akatemia

Sinustako tuleva tubetähti? Kyllä! Tämä lippu on sinulle, joka haaveilet tubetähteydestä tai olet jo aloittanut oman kanavasi sisällöntuotannon. Tube-Akatemia antaa valmiudet ja rohkeuden tarttua toimeen oman kanavan perustamisessa tai sen tuunaamisessa seuraavalle tasolle. Pääset osallistumaan työpajoihin, kuulemaan mielenkiintoisia keskusteluja sekä saat konkreettisia käytännön vinkkejä. Tube-Akatemia on ikärajaton, kaikki ovat tervetulleita!

Tube-Akatemia -lippu sisältää myös sisäänpääsyn TubeCityyn ja sen kaikkiin ohjelmiin.