Siirry suoraan pääsisältöön
TUBECON 2019

Musiikki-muut

TUBECON 2019 lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta TUBECON 2019

Tubecon 2019 on nyt täällä!

Tubeconissa tubettajat ja heidän seuraajansa kohtaavat ja juhlivat tänä vuonna yhdessä teemalla “Tulevaisuus”. Nopeasti kasvanut tapahtuma on Suomen suurin videontekijöitä ja heidän seuraajiaan yhdistävä voima ja yhteen kokoava festivaali.

Uudistuneessa Tubeconissa Messukeskukseen aukeaa kahden päivän ajaksi kokonainen TubeCity. Sieltä löydät omat mielenkiintoiset korttelit, joissa pääset tutustumaan tubekulttuurin erilaisiin mahdollisuuksiin. Voit myös välillä rentoutua TubeCityn puistossa, jännittää pelikorttelissa CS:n semifinaaleja tai pelailla itse ehkä jopa tubettajien kanssa. Kauneus- ja muotikorttelista mukaasi tarttuvat trendikkäimmät meikki- ja tyylivinkit ja digikorttelissa näet uusimpien tekniikoiden live unboxingia. Tähän kaupunkiin on päästävä seikkailemaan!

Festivaalipäivien aikana pääset kuulemaan eri tubettajien tarinoita, näkemään mielenkiintoisia paneelikeskusteluja, näkemään suosikkitubettajasi livenä tai tanssimaan perjantai-illan konsertin tahtiin.

Menossa on mukana toistasataa suomalaista tubettajaa – kahden päivän aikana tekemistä ja näkemistä riittää varmasti.

---

Ohjelma

Perjantaina 16.8. Tube-Cityn ovet auki klo 14–21
(ohjelma alkaa klo 15:00)
Lauantaina 17.8. Tube-Cityn ovet auki klo 10–18
(ohjelma alkaa klo 11:00)

Kuten missä tahansa kaupungissa, myös TubeCityssä riittää nähtävää ja koettavaa molemmille päiville. Kaupungin stadionilla näet avajaisshow:n, tubemaailman tähdet, perjantai-illan konsertin sekä vuoden kohokohdan, lauantain Tubecon Video Awardsin – vuoden huikeimmat tarinat! TubeCityn keskiössä on kaupungin tarinoiden lava, jossa voit kuulla kiinnostavia tubemaailman elämäntarinoita. Erilaisia teemoja käsittelevissä paneeleissa tubettajat keskustelevat ajankohtaisista aiheista.

---

TubeCity-lippu
Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn TubeCityyn ja sen kaikkiin kaupungin toimintoihin, sekä ohjelmanumeroihin.

TubeAkatemia
Sinustako tuleva tubetähti? Kyllä! Tämä lippu on sinulle, joka haaveilet tubetähteydestä tai olet jo aloittanut oman kanavasi sisällöntuotannon. Tube-Akatemia antaa valmiudet ja rohkeuden tarttua toimeen oman kanavan perustamisessa tai sen tuunaamisessa seuraavalle tasolle. Pääset osallistumaan työpajoihin, kuulemaan mielenkiintoisia keskusteluja sekä saat konkreettisia käytännön vinkkejä. Tube-Akatemia on ikärajaton, kaikki ovat tervetulleita!
TubeAkatemian ohjelmat järjestetään lauantaina 17.8. Tube-Akatemia -lippu sisältää myös sisäänpääsyn TubeCityyn ja sen kaikkiin ohjelmiin.

---

Tubecon
tubecon.fi