Siirry suoraan pääsisältöön
Tuska

Vaihtoehtorock/Indie

Tuska lippuja

1 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Suomi

1 Tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Tuska

TUSKA 2020

KORN TUSKAN PÄÄESIINTYJÄKSI – EARLY CROW -LIPUT NYT MYYNNISSÄ

LISÄÄ ESIINTYJIÄ TUSKAAN


Helsingin Suvilahdessa 26.–28.6.2020 järjestettävä Tuska-festivaali on julkaissut lisää ensi kesän esiintyjiä. Early Crow -hintaisia lippuja on myyty ennätystahtiin.

Juuri uuden ”Heart Like A Grave”-albumin julkaisseet Joensuun tunnelmoivat synkistelijät, Insomnium, ovat niinikään kiinnitetty Tuskan ohjelmistoon. Muita ohjelmalisäyksiä ovat ukrainalainen groovaavasti jyräävä Jinjer, black / death -metal tähtisikermä Vltimas, Amerikan riffikeisarit High On Fire, ranskalainen dark synth -ilmiö Perturbator, syntistä black n’ rollia tarjoileva Midnight, grimea ja hip hopia nu-metalliinsa yhdistelevä englantilainen Hacktivist sekä Elektronista ja teollista äänimaisemaa viljelevä outolintu Skynd.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa. Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alk. 139€ vuoden 2019 loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Tuska 2020 -vahvistuneet esiintyjät:
Korn, Insomnium, Jinjer, Vltimas, High On Fire, Perturbator, Midnight, Hacktivist ja Skynd.

Muista esiintyjistä, lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin. Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

TUSKA
26.–28.6.2020
Helsinki, Suvilahti


Lisätiedot:
tuska.fi
facebook.com/Tuskafestival
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival

#tuskafestival