Siirry suoraan pääsisältöön
UIT: Aavan meren tällä puolen

Musikaali

UIT: Aavan meren tällä puolen lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta UIT: Aavan meren tällä puolen

Aavan meren tällä puolen
Kotimaisen kaihon hilpeä historia

Miksi suru on meille suomalaisille pyhä tunne ja ilo syntiä? Miksi soi molli korvaamme duuria kauniimmin ja syvemmin? Miksi ruoho on meren takana vihreämpää?

Näihin kysymyksiin etsii ja antaa vastauksia uusi koskettavan hauska musiikkinäytelmä Aavan meren tällä puolen.

Kolme Suomea ja suomalaisia paljon nähnyttä taiteilijaa - Jussi Lampi, Timo Rautiainen ja Puntti Valtonen - asettuvat Unto Monosen nahkoihin tällä ilkikurisella musiikillisella tutkimusmatkalla suomalaisuuteen.

38-vuotiaana traagisesti kuollut Satumaan säveltäjä toimii näytelmän kaikupohjana. Hänen teostensa ja elämänsä kautta tutkitaan kotimaisen kaihon historiaa Sibeliuksesta Sanniin ja Kalevalasta Kaihon karavaaniin.

Kaikki taiteilijat näyttelevät, laulavat ja soittavat esityksessä. Suomalainen mies ei tanssi - paitsi ehkä tässä näytelmässä.

Käsikirjoitus, musiikin sovitus ja ohjelmointi: Timo Kärkkäinen
Ohjaus: Mikko Rantaniva
Esityksen kesto noin 2 tuntia.

Riihivuori Kesäteatteri, Muurame
Ryhmäliput (min. 10 hlöä): liput@uit.fi, p. 09 756 8070 (auki maanantai-keskiviikko klo 10-14)
Pyörätuoliliput lippukaupoista ja Ticketmasterin puhelinpalvelusta. Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee samalla lipulla.

www.uit.fi


Hyvät Uuden Iloisen Teatterin kävijät,

UIT.n tapahtumat jatkuvat Muuramessa Riihivuoren teatterissa, mutta niin taiteilijoita kuin yleisöäkin kehoitetaan erityiseen huolenpitoon seuraavissa asioissa:

* Huolehdimme kaikki asianmukaisesta käsihygieniasta ja tarjolla on käsidesiä sekä ohjeet ja välineet oikeaan käsien pesuun myös asiakkaille.

* Huolehdimme tiloissamme olevien pintojen, kuten pöytien ja tuolien puhdistamisesta ennen ja jälkeen esitysten.

* Ethän lähesty esiintyjää fyysisesti, vaikka tiedämme, että useimmat meistä haluaisivat kiittää kätellen tai halaamalla.

* Ole erityisen huolellinen mikäli lähipiirissäsi on riskiryhmiin kuuluvia, kuten vanhuksia tai perussairaita henkilöitä.

* Jos tunnet itse, että olet sairastumassa, suosittelemme ja toivomme, että jäät kotiin lepäämään ja huolehdit itsesi terveeksi.

* Jos sinulla on syytä epäillä altistumista koronavirukselle (COVID-19) hankkiudu asianmukaisiin testeihin. Seuraamme tilannetta ja päivitämme toimintaa viranomaisten suositusten mukaan.

Parhain terveisin,
Uuden Iloisen Teatterin henkilökunta