1. Kotisivu
  2. Comedy
  3. Komedia
  4. Uusi yritys – Startup
Uusi yritys – Startup

Komedia

Uusi yritys – Startup lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Uusi yritys – Startup

Uusi yritys - startup-komedia

Miten käy 50-vuotiaalta opettajalta startup-yrittäjyys?

Viisikymppinen Ella lopettaa opettajan hommat ja perustaa startup-yrityksen. Ikävää vaan, että Ellalla ei ole mitään käsitystä, mitä yrityksen pitäisi tehdä. Varustettuna luokanopettajan tiukalla asenteella ja startup-pöhinän luomalla innostuksella Ella ottaa haasteen vastaan. Hänen pitää palkata tiimi, keksiä mitä firma tekee, löytää rahoitus, hankkia viherseinät, erottaa, laajentua, esitellä firmaa Slushissa ja – mikä vaikeinta – pysyä tolkuissaan.

Lavalla nähdään yrittäjiä, virkailijoita, onnistuneita sijoittajia, epäonnistuneita sijoittajia, guruja, huruja ja nyhtökaura-heinäsirkka-mansikka-salmiakki-pizza.

Hulvattoman työpaikkakomedian kirjoittaa Konttorin käsikirjoittaja, moninkertainen Turun-polttaja Mike Pohjola. Ohjauksesta vastaa Tuomas Parkkinen. Lavalla nähdään Anu Sinisalo, Tom Petäjä ja Joonatan Perälä.

Ruokailun voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme. Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat Linnateatterin myyntipalvelusta: 02 2321215 (arkisin klo 9-18) tai info@linnateatteri.fi