Siirry suoraan pääsisältöön
Vain Elämää Live

Rock/Pop

Vain Elämää Live lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Vain Elämää Live

VAIN ELÄMÄÄ -JUHLAKAUDEN TÄHDET NÄHDÄÄN ODOTETUSSA YHTEISKONSERTISSA HARTWALL ARENALLASyksyn Vain Elämää -juhlakauden tähtiartistit nousevat Hartwall Arenan lavalle. Vain Elämää Live -show’ssa esiintyvät Antti Tuisku, Erin, Lauri Tähkä, Vesala, VilleGalle, Elastinen, Maija Vilkkumaa ja Samu Haber. Artisteja säestää huippumuusikoista koostuva Leri Leskinen Orchestra. Luvassa on taatusti unohtumaton ja ikimuistoinen ilta täynnä juhlan tuntua, ohjelmasta tuttuja kappaleita sekä koskettavia ja mielenkiintoisia tarinoita.

Tällä hetkellä käynnissä on jo Vain Elämää -ohjelman kymmenes kausi. Katsojat ovat jälleen ottaneet ilolla vastaan uuden kauden ja sen artistit. Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden lista on täyttynyt Vain Elämää -biiseistä kuten Lauri Tähkän Blaablaa (en kuule sanaakaan), Antti Tuiskun Joku raja, VilleGallen Pikkuveli, Erinin Mä hiihdän ja Vesalan Nyt kommentoin. Kauden kaksi ensimmäistä jaksoa ovat olleet menestyksekkäitä: Antti Tuiskun päivä tavoitti ensimmäisen viikonlopun aikana peräti 1,4 miljoonaa katsojaa. Myös viime perjantaina nähty Vesalan päivä kiinnosti ja jakso tavoitti kaikkiaan yli 900 000 silmäparia.*

Ensimmäisten neljän jakson kappaleet julkaistaan 27. syyskuuta albumilla Vain Elämää Kausi 10 – Ensimmäinen kattaus. Loput biisit ilmestyvät Toinen kattaus -levyllä 25. lokakuuta.

*Luvut: Finnpanel TV-mittaritutkimus sekä Sanoma videoanalytiikka

Ikäraja: S, alle 12 -vuotiaat suositellaan saapumaan huoltajan seurassa.

www.spotify.com/vainelamaa
www.facebook.com/vainelamaa
www.instagram.com/vainelamaaofficial


www.warnermusiclive.fi
www.facebook.com/warnermusiclive
www.instagram.com/warnermusiclive/