Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta VitisOpenFest

VitisOpenFest Keskeisellä sijainnilla kauniissa Keski-Suomen maisemissa tapahtuva Vitis Open Fest tarjoaa viihdettä koko perheelle. Tarjolla on kursseja, workshoppeja, extremeä, lähiruokaa ja tietysti musiikkia, joka koostuu 90-luvun hiteistä aina tämän päivän kotimaisiin kärkiartisteihin. Boutique-festivaalit on täällä! Tutustu ohjelmaamme, seuraa meitä somessa ja varaa lippusi pian! Vitis Open Fest - helppo tulla helpompi viihtyä! #vof #vof18

1 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

2 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

1 PÄIVÄN VIP PÄÄSYLIPPU Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana, Lisäksi pääsylippu oikeuttaa pääsyn VIP alueelle.

2 PÄIVÄN VIP PÄÄSYLIPPU Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan, Lisäksi pääsylippu oikeuttaa pääsyn VIP alueelle.

Palkitse henkilökuntaa, tapaa yhteistyökumppaneita tai kerää kaverit kasaan, me huolehdimme lopusta. VIP-vieraille tarjoamme loistavien artistien lisäksi kaikkea #VOF18 VIP-alueellamme. VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman päästagelle. VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen, yöruoan sekä juomia.

Muuta Lippuihin Liittyvää Avustaja pääsee avustettavan kanssa tapahtumaan samalla lipulla. HUOM! Mikäli olet ostamassa VIP-lippua ja tarvitset avustajaa, ota yhteyttä osoitteeseen info[at]boutiquefinland.fi ennen ostopäätöstä.

Mikäli haluat ostaa kerralla suuremman määrän lippuja työporukallesi, yrityksesi asiakkaille tai muulle vastaavalle organisaatiolle, ota yhteyttä osoitteeseen partners[at]boutiquefinland.fi. Tiketissä, Ticketmasterissa ja Liveto.fi:ssä lippujen hinnat sisältävät lippukauppojen palvelumaksut. Katkenneita ja irronneita rannekkeita emme vaihda uusiin.

Majoituspaketit

Festivaalialueen Majoituspaketit Tulevat Myyntiin talvella 2018. Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä on VitisOpenFest:in oma leirintäalue. Leirintä on tarkoitettu vain #VOF asiakkaille – toisin sanoen sisään ei ole asiaa ilman pääsylippua tai festivaaliranneketta. Lisätietoja leirintäalueesta, auto- ja caravan paikoista sekä hinnoista löydät majoitussivultamme myöhemmin.

Mainos