1. Kotisivu
  2. Musiikki
  3. Rock/Pop
  4. Women Power- Suzi Quatro, Toyah, Liz Mitchell & Muska
Women Power- Suzi Quatro, Toyah, Liz Mitchell & Muska

Rock/Pop

Women Power- Suzi Quatro, Toyah, Liz Mitchell & Muska lippuja

Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Women Power- Suzi Quatro, Toyah, Liz Mitchell & Muska

Suomessa saadaan kokea syyskuussa todellista naisrokkareiden juhlaa, kun neljä alansa huipputähteä saapuu konsertoimaan Helsinkiin ja Ouluun. Women Power -konserteissa nousevat lavalle rock 'n' rollin eittämätön kuningatar Suzi Quatro, punkkarilegenda Toyah ja Boney M -yhtyeen alkuperäinen laulajatar Liz Mitchell. Konsertin aloittaa kotimaisten rock-areenoiden valtiatar Muska.

Jokaisella solistilla on mukanaan myös omat huippuyhtyeensä. Liz Mitchellin kanssa nähdään lavalla hänen Boney M -kokoonpanonsa.

Women Power -konsertit pidetään Helsingin Jäähallissa perjantaina 28. syyskuuta ja Oulu Areenassa lauantaina 29.9.2018. Konsertit alakavat klo 19.00.

Julkisuudessa on ollut viime aikoina runsaasti puhetta siitä, että naismuusikot ovat aliedustettuina festivaaleilla ja muissa konserteissa. Konserttiyhtiö Eastway Live, päätti korjata tilanteen omalta osaltaan ja järjestää tapahtumat, joissa pääosissa ovat nimenomaisesti naiset. Syntyi ajatus Women Power -konserteista, jotka nyt toteutuvat syyskuussa Helsingissä ja Oulussa.

Suzi Quatro on jo 68-vuotias, mutta jatkaa väsymättömänä esiintymisiä ympäri maailman. Hän oli ensimmäinen nainen, joka onnistui rikkomaan aiemmin puhtaasti miehisen rock-musiikin menestyksen raja-aidan.

Quatro nousi maailmanlaajuiseen suosioon 1970-luvulla kappaleillaan Can the Can ja Devil Gate Drive. Sittemmin hän on julkaissut 15 studioalbumia, kymmenen kokoelmalevyä ja yhden livealbumin. Hänen muita hittejään ovat mm. 48 Crash, Daytona Demon ja Your Mamma Won't Like Me. Kaiken kaikkiaan hänen levyjään on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Toyah Willcoxia on kutsuttu punkin prinsessaksi, eikä syyttä. Hän on julkaissut 40 vuotta kestäneen uransa aikana kolmetoista TOP 40 -singleä, levyttänyt 24 albumia, kirjoittanut kaksi kirjaa, esiintynyt yli 40 näytelmässä, näytellyt yli 20 elokuvassa ja tehnyt satoja TV-ohjelmia.

Toyahin hittisinglejä ovat It’s A Mystery, I Want to Be Free ja Brave New World. Kuluvana vuonna Toyah juhlistaa 60-vuotispäiväänsä sekä 40-vuotistaiteilijajuhlaansa.

Liz Mitchellin ääni on tullut maailmankuuluksi 1970-luvun suosikkiyhtyeen, Boney M:n, myötä. Hän oli yhtyeen alkuperäinen laulajatar koko sen suuren suosion ajan. Mitchellin omintakeinen ja tunnistettava ääni soi ikimuistoisesti kaikissa Boney M:n suosituimmissa kappaleissa, kuten Rivers of Babylon, Brown Girl in the Ring, Daddy Cool, Rasputin ja Ma Baker. Sittemmin Mitchell on julkaissut jo neljä sooloalbumia. Hän kiertää yhä Boney M -kokoonpanon kera, mutta tekee myös runsaasti sooloesiintymisiä.

Kotimaisen rockin valtiatar Muska ei juuri esittelyjä kaipaa. Hän aloitti keikkailun vuionna 1969 ja on tehnyt suuren määrän hittejä, kuten Kirjoita postikorttiin, Krokotiili rock, Pidä kii ja Pienet suuret pojat. Toyah ei pysty aikatauluongelmien vuoksi esiintymään Oulussa, mutta muutoin artistikaarti on molemmissa kaupungeissa sama.

Myynnissä myös ruokailun sisältäviä VIP-paketteja. Tiedustelut vip@menolippu.fi

Lisätiedot: menolippu.fi