Helsinki

Helsinki on Suomen suurin ja tapahtumarikkain kaupunki. Helsingistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin ja tapahtumakävijöille on tarjolla laajaa tapahtumatarjontaa ympäri vuoden. Helsinki on täynnä mielenkiintoisia tapahtumapaikkoja suurista areenoista aina pieniin klubeihin. Suomen tunnetuin keikkapaikka onkin varmasti Helsingin Olympiastadion, jossa ollaan vuosien saatossa nähty mm. sellaisia maailmantähtiä kuin Bon Jovi, Iron Maiden, AC/DC, U2, Michael Jackson, Madonna, Muse, Bruce Springsteen ja The Rolling Stones.

Jääkiekko on Suomessa tärkeä laji ja Helsingin oma joukkue on Liigan seuroista vanhin: HIFK. Joukkueen kotiareena on Helsingin Jäähalli, joka toimii myös monien muiden tapahtumien ja konserttien estradina.

Jalkapallon ystäville elämyksiä tarjoaa Suomen Palloliiton Huuhkajien ja Helmareiden kotiottelut, jotka pelataan Olympiastadionilla. Johtava kotimainen jalkapalloseura HJK on Helsingin oma seura, joka on tehnyt menestyksekästä uraa jalkapallon parissa jo 100 vuoden ajan.

Kesäisin Helsinki on täynnä festivaaleja! Esim. Helsingin Juhlaviikot kerää vuosittain elo-syyskuun vaihteessa laajan kotimaisen- ja ulkomaisen kävijäjoukon Suomen suurimmille monitaidefestivaaleille. Flow-festivaali taasen on Suvilahdessa vuosittain järjestettävä musiikki- ja kaupunkikulttuurifestivaali, joka tarjoaa laajan musiikkikirjon lisäksi kaupunkikulttuuria ja visuaalista taidetta kaupunkilaisille.

Helsinki tarjoaa kävijöilleen hienojen tapahtumien lisäksi myös muita nähtävyyksiä. Suosittuja nähtävyyksiä ovat mm. Suomenlinnan linnoitus, Ateneumin ja Kiasman –taidemuseot, Helsingin Tuomiokirkko ja Korkeasaaren eläintarha. Kulinaristit löytävät Helsingistä monia arvostettuja ravintoloita ja ruokakulttuuri on monitahoista. Erittäin kattavat julkisen liikenteen yhteydet mahdollistavat sujuvan siirtymisen tapahtumapaikoille. Voit myös kätevästi hypätä laivaan suoraan Helsingin keskustasta ja seilata Tukholmaan tai Tallinnaan tutustumaan naapurimaidemme tarjontaan. Helsingin kaunis kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutumiseen merenrantamaisemissa ja kaunis arkkitehtuuri ihastuttaa kävijöitä aivan Helsingin keskustassa.

Näytä lisää

Featured

Valitettavasti ei löytynyt yhtään hakutulosta haulle 'Helsinki'

Muokkaa hakuasi tai selaa tilaisuuksia alla olevien kategorioiden avulla.

Selaa kategorioittain