Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Guns N' Roses - Not In This Lifetime Tour

01 heinä
2017
la
15:00

Puusepänkatu 9 13110 HÄMEENLINNA

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 09.12.2016 09:00
Päättyy 01.07.2017 15:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Guns N’ Roses (USA) – Not In This Lifetime Tour
La 1.7.2017 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna
Portit avataan klo 15
Tapahtuman nettisivut: www.gnrfinland.fi

LIPUT:
Myyntiin pe 9.12.2016 klo 9 Ticketmasterissa

Perusliput palvelumaksuineen alk. 89,50 €
Golden Circle -lippu palvelumaksuineen alk. 129,50 € - oikeuttaa pääsyyn lavan edustan pit-alueelle, jonne pääsee ainoastaan Golden Circle-lipun haltijat
Perusliput ja Golden Circle -liput ovat numeroimattomille seisomapaikoille. Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, vaan niillä pääsee konserttialueen pääporteista vain kerran sisään. Golden Circle -lipulla on vapaa kulku Golden Circle -alueen, ja muun konserttialueen sisällä. Golden Circle -alueen sisällä ei ole anniskelualuetta tai wc:tä, wc:t löytyvät alueen välittömästä läheisyydestä.


GUNS N’ ROSES SUOMEEN – KONSERTTI VAHVISTUNUT HÄMEENLINNAN KANTOLAN TAPAHTUMAPUISTOON
Not In This Lifetime -kiertue myynyt yli kaksi miljoonaa lippua

Guns N’ Roses tuo ensi vuonna valtavaksi menestykseksi kasvaneen Not In This Lifetime -kiertueensa yli 30 areenalle ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Kiertue käynnistyy toukokuussa Dublinista, jonka jälkeen Live Nationin tuottama kiertue suuntaa 18 eurooppalaiskaupunkiin. Guns N’ Roses esiintyy myös Hämeenlinnassa, Kantolan tapahtumapuistossa lauantaina 1. heinäkuuta. Euroopan kiertueosuuden jälkeen yhtye jatkaa jälleen matkaansa kiertämään Pohjois-Amerikkaa. Euroopan kiertueen ja samalla Hämeenlinnan konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 9. joulukuuta Ticketmasterissa.

Not In This Lifetime -kiertue on myynyt yli kaksi miljoonaa lippua tänä vuonna. Vuoden menestyneimmäksi rockkiertueeksi kasvanut kiertue on osoittanut, että sekä Guns N’ Rosesin asenne, henki ja vaikutus että rock & roll ylipäänsä ovat vahvasti voimissaan. Historiallinen Not In This Lifetime -kiertue vieraili tänä vuonna 21 kaupungissa (25 konserttia) alle kahdessa kuukaudessa, ensin Pohjois- ja sitten Etelä-Amerikassa, jossa yhtye myi loppuun kaikki 15 konserttiaan, mukaanlukien 13 stadionkonserttia.

Guns N’ Roses nousi suosioon Los Angelesissa perustamisvuonnaan 1985 ja tuli tunnetuksi pitelemättömästä energiastaan ja asenteestaan. Kansainvälinen läpimurto seurasi vuoden 1987 ”Appetite For Destruction” -esikoisalbumia, joka kasvoi Yhdysvaltojen eniten myyneeksi debyytiksi ja myi yli 30 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Vuonna 1991 seitsenkertaista platinaa myyneet ”Use Your Illusion I” ja ”Use Your Illusion II” -albumit pitivät paikkaansa Billboard-listan kärkipaikoilla julkaisustaan lähtien. Viime vuosikymmenen aikana Guns N’ Roses on soittanut loppuunmyytyjä keikkoja ja esiintynyt festivaalien pääesiintyjänä ympäri maailmaa platinaa myyneen ”Chinese Democracyn” (2008) jalanjäljissä. Guns N’ Roses pitää kuudella albumillaan paikkaansa yhtenä musiikkihistorian tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä, ja yhdistää konserteissaan faneja ympäri maailmaa. Guns N’ Rosesin muodostavat Axl Rose (laulu, piano), Duff McKagan (basso), Slash (kitara), Dizzy Reed (koskettimet), Richard Fortus (kitara), Frank Ferrer (rummut) ja Melissa Reese (koskettimet).


Guns N’ Roses on Not In This Lifetime -kiertueellaan yhteistyössä American Express Invites® kanssa, joka tarjoaa American Express kortinhaltijoille mahdollisuuden ostaa liput ennen Euroopan kiertueen yleisen lipunmyynnin alkua. Suomen osalta American Express -lipunmyynti alkaa ke 7.12. klo 9 osoitteessa www.americanexpressliput.fi

www.gunsnroses.com
#GnFnR
www.gnrfinland.fi
www.kantolaan.fi
www.livenation.fi


Lippurajoitus: 10
  • GOLDEN CIRCLE

    129.50 EUR

  • PERUSLIPPU

    89.50 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta

KANTOLAN TAPAHTUMAPUISTO

KANTOLAN TAPAHTUMAPUISTO

Pohjakartta on ainoastaan suuntaa antava eikä välttämättä vastaa täysin tapahtumapaikan oikeaa paikkajärjestystä.