Ticketmaster App


Meille on tärkeintä, että saat haluamasi liput sinun suosikkitapahtumiin. Olemme kehittäneet sovellustamme entistä paremmaksi, ja nyt lippujen osto on yhä mutkattomampaa.

Lähtölaskenta lipunmyynnin aloitukseen

Onko mielessäsi tapahtuma, johon haluat liput? Muistuta minua -ominaisuuden avulla saat tiedon, kun suosikkitapahtumasi myynti on alkamassa.

Suosittuja tapahtumia

Monipuolisesta tarjonnastamme, olemme poimineet Suosittuja tapahtumia -osioon kuumimpia myynnissä olevia tapahtumia, joista voisit olla kiinnostunut.

Puhelin on lippusi

Sano hyvästit eTicketille, PDF-tiedostoille ja paperilipuille. Ostamasi liput ovat aina mukanasi minne ikinä menetkin. Et tarvitse edes internet-yhteyttä, ainoastaan riittävästi akkua puhelimessasi.

Uusia ominaisuuksia, parempia kokemuksia

Päivitämme sovellukseen jatkuvasti uusia ominaisuuksia tehdäksemme siitä parhaimman kanavan ostaa lippuja. Lataa sovellus nyt!

Tärkeää tietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Ticketmaster-sovellus on yksi helpoimmista ja nopeimmista kanavista ostaa haluamasi liput suosikkitapahtumiisi. Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kuinka usein sovellusta päivitetään?

Päivitämme ja parannamme jatkuvasti sovellustamme, jotta lipunostokokemuksesi olisi aina vaan parempi. Sovellus päivittyy automaattisesti säännöllisin väliajoin.

Mitä teen jos minulla on uusi puhelin ja sovellusta ei enää ole?

Lataa sovellus ja kirjaudu sisään. Kaikki tietosi ovat tallessa ja tulevat esiin automaattisesti.

Olen hukannut puhelimeni enkä pääse kirjautumaan sisään?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian, he auttavat sinua mielellään.