Tarvitsetko apua?
Me autamme!

Asiakaspalvelu puhelimitse

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, niin voit soittaa puhelinpalveluumme:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai
0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm).
Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (Poikkeukset mahdollisia).

Voit useimmiten tehdä noutovarauksen tai laskuvarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa lippukaupoista. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä niin varaus peruuntuu automaattisesti. Lippukaupat perivät omat käsittelykulunsa noudon yhteydessä. Laskuvarauksen liput lähetetään annettuun osoitteeseen maksettuasi ne. Laskuvaraukset peruuntuvat automaattisesti, jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Asiakaspalvelu verkossa

Tutustu tukikeskukseemme ja ota tarvittaessa yhteyttä lähettämällä meille palvelupyyntö.

Jos tietosuojasta tai tietojen poistamisesta herää kysymyksiä, voit tutustua tietosuojakäytäntöömme osoitteessa www.ticketmaster.fi/tietosuoja.

Jos haluat poistaa tai muokata järjestelmissämme olevia tietoja, on se mahdollista "Omat valintasi ja oikeutesi" -osiosta löytyvän lomakkeen kautta.

Fan Guarantee

- Voit vaihtaa liput kerran kuussa ja enintään kolme kertaa vuodessa.

- Palautamme tilauksestasi ainoastaan lipun hinnan. Mahdollisia käsittelykuluja, toimitustapamaksuja ja lisämyyntituotteita ei palauteta.

- Fan guarantee ei koske mm. sarjalippuja, kausikortteja ja Klarna-maksutavalla ostettuja tilauksia. Tarkemmat ehdot löydät täältä.

- Lippujen vaihto onnistuu vain samaan tapahtumaan, johon olet ostanut liput.

Lue lisää Fan Guaranteesta