Liity viihteen etujoukkoihin

Haluaisitko ensimmäisten joukossa tiedon siitä, kuka maailmantähdistä saapuu seuraavaksi Suomeen? Jos vastasit kyllä, Events Club on sinun paikkasi.

Kun liityt jäseneksemme, saat uutisia ja etuja tulevista tapahtumistamme. Ylemmillä jäsentasoillamme tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa lippuja huippukonsertteihin ja –tapahtumiin ennen yleisen lipunmyynnin alkua. Events Clubilla on neljä erilaista jäsentasoa, sinulle tai yrityksellesi.

Aina parhaat vipit

Halutessasi voit tehdä illastasi vielä ikimuistoisemman erilaisten palvelupakettiemme avulla. Miltä kuulostaisi oma sisäänkäynti, täyden palvelun illallinen, väliaikatarjoilut, tai vaikka lasi kuohuvaa ennen esitystä ystäväporukalle? Joskus järjestyy käynti backstagella tai jopa tapaaminen artistin kanssa.

VIP-pakettejamme voi ostaa myös ilman jäsenyyttä. Ja kaikkea ei tarvitse päättää kerralla, odotettuun tapahtumaan jo hankittuja lippuja voi helposti täydentää erilaisilla lisäpalveluilla. Mitä jos kerrankin vain nauttisit, me hoidamme loput!Events Club

Events Club on Pohjoismaiden johtava viihteen kanta-asiakasjärjestelmä. Events Clubista voit helposti tilata liput valitsemaasi tapahtumaan, tai täydentää pakettia kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Kauttamme saat tapahtumasi yhteyteen täyden palvelun tilaisuuden, teemaan sopivan oheisohjelman, kurkistuksen kulisseihin, kuplivat juomat, suolaiset suupalat tai vaikka unohtumattoman illallisen.

Kerromme mielellämme lisää jäsenyyksistämme ja palveluistamme. Events Clubin kautta löydät esiintyjät, tilat, tekniikan ja tarjoilut myös omaan tapahtumaasi.