NÄMÄ EHDOT MUODOSTAVAT OSTAMAASI TAI SAAMAASI TICKETMASTER SUOMEN KIINTEÄARVOISTA KORTTIA TAI SÄHKÖISTÄ LAHJAKORTTIA (JÄLJEMPÄNÄ "KORTTI") KOSKEVAN SOPIMUKSEN. ELLEI MUUTA MAINITA, KAIKKI KONKREETTISIIN LAHJAKORTTEIHIN SOVELLETTAVAT EHDOT KOSKEVAT MYÖS SÄHKÖISIÄ LAHJAKORTTEJA.
LUE NÄMÄ EHDOT HUOLELLISESTI, ENNEN KUIN KÄYTÄT KORTTIASI. ELLET YMMÄRRÄ JOTAKIN TAI JOS OLET JOSTAKIN ERI MIELTÄ, OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN KÄYTTÄMÄLLÄ TÄMÄN SOPIMUKSEN 15 LAUSEKKEEN YHTEYSTIETOJA.

1 HYVÄKSYNTÄ
1.1 Ostamalla Kortin, käyttämällä sitä tai yrittämällä käyttää sitä:

(a) hyväksyt nämä ehdot ja suostut siihen, että ne sitovat sinua, ja
(b) ilmoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi Ticketmaster Suomen tietosuojaselosteen.

1.2 Jos annat jonkun toisen henkilön käyttää Korttiasi, sinun on kerrottava hänelle, että nämä ehdot sitovat häntä.

2 KORTTISI
2.1 Korttisi myöntää Ticketmaster Suomi Oy, Suomessa rekisteröity yritys (Y-tunnus 0110928-6) jonka pääkonttorin osoite on Keskuskatu 6, 00100 Helsinki. (jäljempänä "Ticketmaster Suomi" ).

2.2 Kortti sisältää sen rahallisen arvon, joka on maksettu ennakolta ostopaikassa. Kortti ei ole luotto-, maksu-, sekkitakaus tai pankkikortti, eikä Kortin saldolle kerry korkoa.

2.3 Korttisi on voimassa kaksitoista (12) kuukautta ostopäivästä lukien.

2.4 Korttia ei voi ostaa takaisin eikä palauttaa muuten kuin lakimääräisten oikeuksiesi perusteella (esimerkiksi jos Kortissa on vikaa) tai 6 lausekkeen mukaisesti. Korttiasi ei voi perua. Palautusmaksuja voidaan suorittaa ainoastaan Kortin ostajalle.

2.5 Kortillasi ei ole käteismääräistä lunastusarvoa, eikä sitä voi vaihtaa käteiseksi, eikä Kortille ostohetkellä ladatun arvon mitään osaa vastaan voida suorittaa käteisetumaksuja.

2.6 Korttiasi ei voi vaihtaa muun arvoiseen tai muuntyyppiseen lahjakorttiin eikä kahden tai useamman Kortin käyttämättä olevaa arvoa yhdistää uudeksi Ticketmaster Suomen lahjakortiksi.

2.7 Kun Kortillesi ostohetkellä ladattu rahallinen arvo on käytetty, Korttia ei voi ladata uudelleen.

2.8 Viallisen tai vaurioituneen Kortin tilalle ei myönnetä uutta Korttia, ellei kyseisen Kortin osoiteta vioittuneen tai vaurioituneen tuotantoprosessin vuoksi tai muulla tavoin Ticketmaster Suomen tai sen asiamiesten tai sopimuskumppaneiden virheen takia.

3 KORTIN OSTAMINEN JA AKTIVOINTI
3.1 Kortin voi ostaa Ticketmaster Suomen verkkokaupasta Ticketmaster.fi/lahjakortti, R-kioskeilta, Stockmannin palvelupisteistä ja Ticketmaster Suomen lippukaupoista.

3.2 Korttisi aktivoidaan käyttövalmiiksi ostopaikassa. Sähköisen lahjakortin aktivointi ja käyttövalmiiksi saaminen saattaa kuitenkin kestää enintään kolme arkipäivää.

4 MITÄ KORTILLASI VOI OSTAA?
4.1 Korttia voi käyttää vain Ticketmaster Suomen yhteistyökumppanien Suomessa järjestämien tapahtumien pääsylippujen ja tapahtumiin liittyvien muiden tuotteiden tai palvelujen (jäljempänä "Ticketmaster Suomen Tuotteet") ostamiseen Ticketmaster Suomen kautta.

4.2 Korttiasi ei voi käyttää lippuvakuutuksen tai muiden tavaroiden tai palvelujen kuin Ticketmaster Suomen Tuotteiden ostamiseen.

4.3 Korttiasi ei voi käyttää Suomen ulkopuolella järjestettävien tapahtumien pääsylippujen ostamiseen.

4.4 Korttiostoksista ei saa vaihtorahaa, mutta Kortillesi ostohetkellä ladatun arvon jäljelle jääneen osuuden voi edelleen käyttää näiden ehtojen mukaisesti tulevaisuudessa.

5 MISSÄ KORTTIASI VOI KÄYTTÄÄ?
5.1 Kortilla voi maksaa lippujen hinnan osittain tai kokonaan Ticketmasterlle nettiosoitteessa Ticketmaster.fi (saatavuuden mukaan). Tapahtumakohtaiset rajoitukset ovat mahdollisia.

5.2 Kortillasi ei voi maksaa muissa nettisivustoissa kuin Ticketmaster.fi-sivustossa, vaikka kyseisillä sivustoilla (esimerkiksi: ticketmaster.com, ticketmaster.se, ja ticketmaster.no) olisikin linkki Ticketmaster.fi-sivustoon tai maininta Ticketmaster.fi-sivustosta.

5.3 Korttiasi voi käyttää ostoihin vain sillä summalla, joka on ladattu Kortille ostohetkellä. Ticketmaster Suomen Tuotteita voi kuitenkin maksaa (myyntipaikasta riippuen) osittain Kortilla ja osittain muilla hyväksytyillä maksumenetelmillä (esimerkiksi luotto- ja pankkikorteilla). Ticketmaster.fi-sivuston kautta tehtävissä ostoksissa Kortissa oleva käyttämätön saldo on käytettävä kokonaan loppuun, ennen kuin muita maksumenetelmiä hyväksytään summan loppuosan suorittamiseen.

5.4 Kun Korttiasi käytetään nettiostoksiin, tarvitaan Kortin kääntöpuolelle merkittyä kolminumeroista turvakoodia. Sähköisiä lahjakortteja ostettaessa kolminumeroinen turvakoodi mainitaan erikseen sähköpostiviestissä, johon sähköinen lahjakorttisi sisältyy.

5.5 Korttiasi voi käyttää myös niiden valikoitujen jälleenmyyjien myyntipisteissä, joilla on yhteys Ticketmaster Suomen lipunmyyntijärjestelmään, jotka hyväksyvät maksutavaksi luotto ja pankkikorttimaksut ja joiden kanssa Ticketmasterilla on kaupallinen järjestely (jäljempänä "Lippukauppa"). Lippukauppojen luetteloon voi tutustua nettiosoitteessa Ticketmaster.fi..

5.6 Ticketmaster ei takaa, että Korttisi hyväksytään maksuvälineeksi kaikissa Lippukaupoissa ja R-kioskeissa.

5.7 Annat luvan siihen, että Ticketmaster voi veloittaa kaikkien Ticketmaster Suomen Tuotteita koskevien ostostesi hinnan Kortillesi tallennetusta arvosta. Annat luvan veloitukseen:
(a) antamalla lahjakortin tiedot sellaisina kuin Ticketmaster Suomen asiakaspalvelun edustaja tai Ticketmaster Suomen nettisivusto niitä pyytää ja
(b) sähköisen lahjakortin kohdalla kirjoittamalla kolminumeroisen turvakoodisi tai antamalla toimijan tai muun henkilön kirjoittaa sen.

5.8 Antamalla luvan veloitukseen:
(a) vahvistat suostuvasi maksamaan saamasi Ticketmaster Suomen Tuotteen (saamiesi Ticketmaster Suomen Tuotteiden) ostohinnan, ja
(b) suostut maksamaan kyseisen ostohinnan siten, että se vähennetään Kortillesi sen ostohetkellä ladatusta arvosta.

5.9 Suostut siihen, ettei Korttiasi saa käyttää sellaisten tavaroiden tai palveluiden ostamiseen, joita Ticketmaster Suomen ei ole sallittua toimittaa sinulle (jos esimerkiksi olet alle 18-vuotias, sinun ei lain mukaan ole sallittua osallistua tiettyihin tapahtumiin eikä ostaa tiettyjä Ticketmaster Suomen Tuotteita).

6 KULUTTAJAN OIKEUDET
6.1 Jos Korttisi on ostettu netistä ja teet asiakassopimuksen, seuraavat kuluttajan oikeudet ovat voimassa.

6.2 Voit perua Kortin oston neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa Ticketmasterlta saamasi Korttia koskevan tilausvahvistuksen saapumispäivää seuraavasta päivästä luettuna tai, jos Korttisi toimitetaan tilausvahvistuksen saapumisen jälkeen, Korttisi toimituspäivää seuraavasta päivästä luettuna. Tällöin saat maksamasi hinnan kokonaisuudessaan takaisin. Ticketmaster korvaa myös kaikki toimituskulut sekä ne kulut, joita sinulle aiheutuu Kortin palauttamisesta postitse Ticketmasterille siinä tapauksessa, että me pyydämme sinua palauttamaan Kortin.

6.3 Jos haluat perua ostamasi Kortin, ota yhteyttä asiakaspalveluun, puh. 0600 10 800. Sinun tarvitsee ilmoittaa ostohetkellä saamasi tilausnumero, joka on sähköpostitse saamassasi tilausvahvistuksessa.
Mikäli olet ostanut sähköisen e-Lahjakortin ja sinulla on siitä kysyttävää, niin olethan yhteydessä ticketmaster@voucherexpress.net tai puhelimitse +44 1765 647 280. Asiointikieli englanti.

7 KORTIN VOIMASSAOLOAJAN PÄÄTTYMINEN
7.1 Olet oikeutettu käyttämään Korttiasi Ticketmaster Suomen Tuotteiden ostamiseen kahdentoista (12) kuukauden aikana Kortin ostopäivästä alkaen.

7.2 Kun Kortin ostopäivästä on kulunut 12 kuukautta, Korttiasi ei voi enää käyttää (vaikka kaikki ostohetkellä ladattu arvo tai osa siitä olisi yhä Kortissa) eikä Kortissa jäljellä olevan käyttämättömän arvon palauttamista vaatia.

7.3 Kortin voimassaoloajan päättyessä sillä oleva käyttämätön arvo menetetään.

8 TARKISTA SALDOSI
Voit tarkistaa Kortissasi jäljellä olevan käyttämättömän saldon käymällä Ticketmaster.fi-sivustossa.

9 KORTIN TURVALLISUUS
9.1 Sinun tulisi käsitellä Korttia samoin kuin käsittelet käteistä. Jos menetät Korttisi, sitä ei korvata, ja menetät sillä olevan käyttämättömän saldon aivan kuin jos menettäisit lompakkosi.

9.2 Korttisi numero ja kolminumeroinen turvakoodi tulisi aina pitää salassa, eikä niitä saa paljastaa kenellekään muulle kuin Ticketmasterille, sen henkilökunnalle ja Lippukaupoille.

10 IRTISANOMIS JA PERUMISOIKEUS SEKÄ OIKEUS KIELTÄYTYÄ MYYNNISTÄ
10.1 Ticketmaster voi sanoa tämän sopimuksen irti, perua Korttisi tai kieltäytyä myymästä, jos epäilemme, että korttia käytetään väärin, luvattomasti tai laittomasti tai jos meillä on syytä uskoa sinun rikkovan tätä sopimusta.

10.2 Jos meidän on tarpeen tutkia jotakin Kortilla tehtyä ostosta, sinun on tehtävä yhteistyötä kanssamme, poliisin kanssa ja kaikkien niiden muiden toimivaltaisten tahojen kanssa, jotka edellyttävät sinulta yhteistyötä.

10.3 Ticketmaster voi perua minkä tahansa Kortin ja/tai sanoa tämän sopimuksen irti sekä palauttaa mitkä tahansa käyttämättä olevat varat sinulle kolmenkymmenen (30) vuorokauden irtisanomisajalla. Kortti pysyy omaisuutenamme.

11 HENKILÖTIETOSI
Kaikkia Korttiisi liittyviä antamiasi henkilötietoja käsitellään Ticketmaster Suomen tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaselosteeseen voi tutustua nettiosoitteessa www.ticketmaster.fi/tietosuoja. On tärkeää, että luet Ticketmaster Suomen tietosuojaselosteen tarkoin ja ymmärrät sen.

12 VASTUURAJOITUS
12.1 Vastaat Korttisi käytöstä ja turvallisuudesta ja olet vastuussa kaikista niistä ostoista, joihin Korttiasi käytetään (paitsi kun on kyse Ticketmaster Suomen tai sen työntekijöiden petoksista tai laiminlyönneistä). Jos Korttisi katoaa tai varastetaan tai epäilet, että sitä on käytetty luvattomaan ostoon, ilmoita tästä välittömästi puhelinnumeroon 0600 10 800.

12.2 Ticketmaster ei vastaa kadonneista, varastetuista, tuhotuista tai luvattomasti käytetyistä Korteista, ellei Ticketmaster ole aiheuttanut Kortin katoamista, varkautta, tuhoutumista tai luvatonta käyttöä laiminlyönneillään.

12.3 Ticketmaster ei ole vastuussa liiketoiminnan, käytön, tuoton, tuotto-odotusten, sopimusten, tulojen, liikearvon, säästöodotusten, tietojen tai niiden käytön menettämisestä eikä erityisistä tai välillisistä menetyksistä tai vahingoista silloinkaan, kun sille on ilmoitettu tällaisten menetysten tai vahinkojen olevan mahdollisia.

12.4 Ticketmaster ei lain sallimissa rajoissa ole velvollinen korvaamaan sinulle mitään (suoria tai välillisiä) menetyksiä tai vahinkoja eikä syyllisty näiden ehtojen laiminlyöntiin jättäessään minkä tahansa Korttiin liittyvän velvoitteensa hoitamatta, jos tämä johtuu tapahtumasta, jota ei kohtuullisesti katsoen voitu valvoa tai estää. Näitä tapahtumia ovat mm. ylivoimaiset esteet, hallituksen tai sen elinten teot tai laiminlyönnit, lakot tai muut työtaistelutoimet, tulipalo, tulva, myrsky, mellakat, sähköpulat tai -katkokset, sodan aiheuttamat häiriöt tai muut kolmansien osapuolten teot tai laiminlyönnit.

12.5 Ellei tämän sopimuksen ehdoista muuta johdu, Ticketmaster ei ole velvollinen korvaamaan sinulle muuta kuin sen käyttämättömän arvon, joka Kortissa on jäljellä silloin kun a) Ticketmaster peruuttaa Kortin, b) Ticketmaster sanoo tämän sopimuksen irti tai c) Kortin voimassaoloaika umpeutuu sen mukaan, mikä näistä tapahtuu ensin.

12.6 Millään tähän sopimukseen sisältyvällä ei pyritä sulkemaan pois tai rajoittamaan korvausvastuuta a) laiminlyönnin aiheuttamasta kuolemantapauksesta tai henkilövammasta, b) tahallisesta harhaanjohtamisesta tai c) mitään muuntyyppistä korvausvastuuta, jota ei laillisesti pystytä sulkemaan pois tai rajoittamaan.

13 MUUTOKSET
Ticketmaster voi muuttaa tämän sopimuksen ehtoja milloin tahansa julkistamalla tarkistetun sopimusversion Ticketmaster.fi/lahjakortti-sivulla yhdestä tai useammasta seuraavasta syystä:
(a) osoituksena uusien järjestelmien, toimintatapojen, palvelujen tai tilojen (Kortilla ostettavien tavaroiden tai palvelujen lisääminen tai poistaminen mukaan lukien mutta tähän rajoittumatta) käyttöönotosta;
(b) osoituksena markkinaolosuhteiden, yleisen hyvän toimintatavan tai asiakkaillemme tarjottavien palvelujen kustannusten muutoksesta tai muutosodotuksista;
(c) noudattaakseen mitä tahansa Ticketmaster Suomen kannalta sitovaa sopimusta, lakia, asetusta tai määräystä;
(d) noudattaakseen mitä tahansa lakiin, verotukseen, menettelytapoihin tai Finanssivalvonnan tai muun sääntelyelimen antamiin suosituksiin tehtyjä muutoksia;
(e) varmistaakseen, että liiketoimintaamme harjoitetaan viisaasi ja että se pysyy kilpailukykyisenä;
(f) noudattaakseen sellaisen tuomioistuimen, oikeusasiamiehen, sovittelijan tms. tahon tekemää päätöstä, jolla on juridinen tai kauppaoikeudellinen tuomiovalta Ticketmasterun nähden;
(g) tehdäkseen tämän sopimuksen ehdoista sinulle reilummat tai selventääkseen niitä;
(h) korjatakseen mahdolliset ajan myötä ilmenevät erehdykset tai
(i)  sovittuaan asiasta kanssasi.

14 YLEISTÄ
14.1 Sen, että Ticketmaster viivyttelee jotakin tämän sopimuksen mukaista oikeutta tai oikeuskeinoa käyttäessään tai ei käytä sitä, ei tule katsoa merkitsevän luopumista kyseisestä oikeudesta tai oikeuskeinosta, eikä se estä kyseisen oikeuden tai oikeuskeinon käyttämistä minä tahansa myöhempänä ajankohtana.

14.2 Jos mikä tahansa tämän sopimuksen määräys katsotaan täytäntöönpanokelvottomaksi tai laittomaksi, muut määräykset pysyvät edelleen täysin voimassa.

14.3 Voimme siirtää oikeutemme ja etuutemme milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle ennalta kirjallisesti. Voimme siirtää mitä tahansa tämän sopimuksen mukaisia velvoitteitamme alihankkijoillemme.

14.4 Yksikään ulkopuolinen, joka ei ole tämän sopimuksen sopimuspuoli, ei ole oikeutettu panemaan toimeen mitään tämän sopimuksen määräyksiä.

14.5 Tähän sopimukseen sekä sen aiheuttamiin tai siihen liittyviin riitoihin ja vaateisiin (muut kuin sopimukseen perustuvat riidat ja vaateet mukaan luettuina) sovelletaan Suomen lakia. Sitoudut peruuttamattomasti tunnustamaan Suomen tuomioistuinten ei-yksinomaisen tuomiovallan kaikissa tästä sopimuksesta aiheutuvissa sekä tai siihen liittyvissä riidoissa ja vaateissa (muut kuin sopimukseen perustuvat riidat ja vaateet mukaan luettuina).

15 YHTEYDENOTTO ASIAKASPALVELUUN
Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä Ticketmaster Suomen asiakaspalveluun.