Lippuvakuutus

LIPPUVAKUUTUS - USEIN KYSYTTYÄ

Mikä on Lippuvakuutus?
Lippuvakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jonka voit tilata kätevästi lipunoston yhteydessä Ticketmaster Suomen verkkokaupassa. Mikäli olet estynyt osallistumasta tapahtumaan vakuutuksen ehdoissa* mainituista syistä (esim. sairaus tai onnettomuus), sinulle maksetaan lipun arvon mukainen korvaus. *Ehdot ja rajoitukset näet tästä.

Miten ostan Lippuvakuutuksen?
Vakuutuksen voit ostaa verkkokaupasta lipputilauksen yhteydessä. Vakuutusta ei ole mahdollista tilata jälkikäteen. Verkkokauppa tarjoaa sinulle vakuutusvaihtoehtoa automaattisesti, jos vakuutus on saatavissa tapahtumaan johon olet ostamassa lippuja. Vakuutuksen voit lisätä ostoskoriin "lisää tilaukseen"-osiossa, joka aukeaa automaattisesti vahvistettuasi haluamasi paikat tapahtumaan. Voit lisätä vakuutuksen tilaukseesi "määrä" pudotusvalikosta. Huomioithan, että vakuutus tulee ottaa samanaikaisesti kaikkiin tilattaviin lippuihin.

Mitä vakuutus maksaa?
Vakuutuksen hinta nousee lipunhinnan mukaisesti (1,70€ - 32,40€). Vakuutuksen hinnalla voit korvaustilanteessa säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Mihin olen yhteydessä, kun haluan tehdä vahinkoilmoituksen tai saada lisätietoa vahinkoilmoitukseni käsittelystä?
Mikäli sinulla on voimassa oleva Lippuvakuutus, voit tehdä vahinkoilmoituksen verkossa: www.azgatravelclaims.com/tms.aspx?lang=FI.

Kaikki kyselyt voidaan lähettää osoitteeseen Eventclaims@allianz-assistance.co.uk. Vakuutuskorvaus ja informaatio saatavilla vain verkossa.

Voiko Lippuvakuutuksen peruuttaa?
Jos ette halua tätä vakuutusta, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Ticketmaster Suomen asiakaspalveluun 14 vuorokauden sisällä vakuutuksen myöntämisestä.

Mihin olen yhteydessä, kun haluan lisätietoja Lippuvakuutuksesta tai tarkemmista vakuutusehdoista?
Tarkemmista ehdoista ja lisätiedoista vastaa Allianz Global Assistance Europe, johon saat yhteyden lähettämällä sähköpostia englanniksi.

Voiko Ticketmaster Suomen asiakaspalvelu tai puhelinpalvelu käsitellä kyselyäni?
Varmistaaksemme Lippuvakuutuksen kattavuuden, oikeellisuuden ja yhdenmukaisuuden, kaikki vakuutusasiat käsitellään ainoastaan Allianz Global Assistance Europe - yhtiön toimesta.