Siirry suoraan pääsisältöön
OULUN TEATTERI. pieni näyttämö

OULUN TEATTERI. pieni näyttämö Lippuja

Kaarlenväylä 2, 90100 OULU, Suomi

Löydä perille(Avautuu uuteen välilehteen)

39 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Ladattu 20 / 39 tilaisuutta

Tietoa tapahtumapaikasta

Oulun kaupunginteatteri - INFO

Oulun kaupunginteatteri - INFO
OULUN KAUPUNGINTEATTERI - USEIN KYSYTTYÄ


Yhteystiedot ja ajo-ohjeet
Oulun kaupunginteatteri sijaitsee Oulun keskustassa, Torinrannassa, Vänmannin saaressa, osoitteessa Kaarlenväylä 2. Linja-autoasema ja juna-asema ovat noin kilometrin päässä teatterista. Lisäksi kaikki Oulun kaupungin bussit kulkevat keskustan kautta.

Oulun kaupunginteatterin myyntipalvelu on avoinna ma-pe klo 10-17 sekä kaksi tuntia ennen esitystä.

Myyntipalvelun tavoitat numerosta 0300-472 333 (0,51 €/min+ppm).

Hotellit
Oulun keskustan hotelleja mm. Radisson Blu (suljettu remontin takia vuoteen 2020), Scandic, Sokos Hotel ja Lapland Hotels.

Lahjakortti
Teatterin myyntipalvelussa, Ticketmasterin lippukaupoissa ja verkkokaupassa on myynnissä Ticketmasterin lahjakortti, Lahjakortin voit ostaa 10–300€ väliltä (vain tasakymmenluvuin). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Teatterin myyntipalvelussa sekä Ticketmasterin lippukaupoissa.

Lipun maksaminen
Ticketmasterin lippukaupassa lipun voi maksaa lippukaupan hyväksymillä maksuvälineillä. Myös Ticketmasterin lahjakortit käyvät maksuvälineenä lippukaupoissa.

Ticketmasterin verkkokaupassa normaalit maksutavat.

Puhelinpalvelun kautta liput voi tilata myös laskutuksella.

Teatterin myyntipalvelussa maksuvälineenä käy käteisen ja korttien lisäksi Smartum kulttuurisetelit, Smartum Saldo ja Smartum mobiilisaldo, Tyky+ kulttuuriseteli, Tyky-online, Virikeseteli ja Virikekortti, Ticket Duo sekä ePassi (vain kertaluontoinen maksu; puhelinnumeron perusteella tehtävä veloitus).

Lipun palauttaminen tai vaihtaminen
Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta toisiin lippuihin.

Löytötavarat
Löytötavaroita voi kysellä teatterin ala-aulassa sijaitsevasta vahtimestarien toimistosta, p. 044-7037137.

Myöhästyneet asiakkaat
Myöhästyneet asiakkaat pääsevät katsomoon vasta väliajalla.

Naulakko
Naulakkomaksu on 3 €. Naulakko sijaitsee pää-aulassa, eri näyttämöillä ei ole käytössä omaa naulakkoa. Naulakkoon käy maksuvälineenä käteinen ja pankkikortit, Visa ja Mastercard-luottokortit sekä Visa Electron. Yleisön käytössä on myös vartioimaton naulakko, joka on maksuton. Ennakkoesityksissä ja ensi-illoissa naulakkomaksua ei ole.

Näytännön peruuntuminen
Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Tällöin asiakas voi vaihtaa lipun johonkin toiseen esitykseen tai saa maksamansa rahat takaisin toimituskuluja lukuun ottamatta. Teatteri ei vastaa muista peruutuksen tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista. Teatteri pidättää itsellään oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.

Pankkiautomaatti
Teatteritalolla ei ole pankkiautomaattia, vaan lähin löytyy keskustasta, n. 500 metrin päässä teatterilta.

Parkkipaikka
Teatterilla ei ole omaa parkkipaikkaa, vaan keskustan maksulliset parkkipaikat ovat teatterin asiakkaiden käytössä. Lähimmät parkkipaikat ovat kirjaston parkkipaikka ja torinrannan parkkipaikka, sekä Kallioparkki.

Pyörätuoliasiakkaat
Pyörätuolipaikat on merkitty pohjakarttaan i-paikkoina. Avustaja pääsee mukaan veloituksetta avustajan lipulla (0 € + mahdollinen toimituskulu). Kaikkiin saleihin pääsee pyörätuolilla ja hissi on käytettävissä.

Ravintolat

Teatteritalossa on Teatteriravintola Vänmanni p. 045 619 1841 myynti.oulu@kanresta.fi, lisäksi keskustassa on useita ruokapaikkoja.

Väliajat ja esitysten kestot
Väliaika on n. 20 minuuttia, väliajat ja esitysten kestot on mainittu esitysten tapahtumatiedoissa ja lipussa. Väliaikatarjoilusta vastaa Teatteriravintola Vänmanni, p. 045 619 1841 myynti.oulu@kanresta.fi.