Siirry suoraan pääsisältöön
Marilyn Manson

Vaihtoehtorock/Indie

Marilyn Manson lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Marilyn Manson

MARILYN MANSON JÄÄHALLIKEIKALLE HELSINKIIN MARRASKUUSSA

Oulun Qstockissa näyttävän show’n vetänyt shokkirokkari Marilyn Manson palaa marraskuussa jäähallikeikalle Suomeen. Pian uuden albuminsa julkaiseva Marilyn Manson esiintyy Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 12. marraskuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy Ticketmasterissa tämän viikon perjantaina 4. elokuuta.

Marilyn Manson on shokeerannut musiikillaan, esiintymisillään ja edesottamuksillaan 1990-luvun alkupuolelta lähtien, mutta paheksunta ja protestit ovat vihaajien harmiksi vain lisänneet hänen suosiotaan. Yhdysvalloissa Marilyn Mansonin levyt ovat nousseet albumilistan kärkikymmenikköön ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia. Lisäksi hän on ollut neljästi Grammy-ehdokkaana ja myynyt loppuun konserttejaan ympäri maailmaa. Mansonin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat ”Sweet Dreams”, ”The Beautiful People”, ”Mobscene”, ”The Tourniquet” ja “The Dope Show”.

Uuden levyn vihjailtiin tulevan kauppoihin alun perin jo helmikuussa, mutta sittemmin julkaisupäivää on siirretty. Viimeisimpien tietojen perusteella levyä voi kuitenkin odottaa julkaistavaksi varsin pian, nyt kun levyn kiertuekin on saatu käyntiin.

KONSERTTI:
Marilyn Manson (USA) – Heaven Upside Down Tour 2017
Su 12.11.2017 Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin pe 4.8.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 60 / 65 / 70 euroa Ticketmasterista