Metallica lippuja

Metallica saapuu ensi vuonna Suomeen uuden ”Hardwired... To Self-Destruct” -albuminsa tiimoilta. Ke 9.5.2018 & Pe 11.5.2018 Hartwall Arena, Helsinki.

Konsertissa on käytössä nimetyt liput: Lippuihin tulostuu tilaajan nimi ja konserttiin tulee saapua yhdessä henkilön kanssa, jonka nimi lipussa lukee. Lippujen tilaajan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä lipuntarkastuksen yhteydessä.

Syyskuussa 2017 Hollannista käynnistyvä laajamittainen Euroopan kiertue kattaa 28 kaupunkia ja 38 konserttia. Kiertueen päätöstä juhlistetaan Helsingissä peräti kahden keikan voimin, kun yhtye saapuu Hartwall Arenalle helatorstaita edeltävänä keskiviikkona 9. toukokuuta ja perjantaina 11. toukokuuta. Yleisö pääsee harvinaislaatuisen lähelle yhtyettä, kun lava sijoittuu Arenan keskelle ja yleisö näkee bändin joka puolelta hallia.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 54,50€ / 80€ / 90€
HUOM! Liput ovat myynnissä ainoastaan Ticketmasterin nettikaupassa ja palvelupisteissä. Ei varausmahdollisuutta Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta.

Konserteissa ostorajoitus 4kpl lippua / asiakas, kaikki liput ovat nimettyjä.

Pyörätuoliliput: Pyörätuolilippuja voi ostaa ainoastaan Ticketmasterin palvelupisteistä tai puhelinpalvelusta.


Konsertteihin on myynnissä myös VIP-paketteja: The Hardwired Experience: 2399€ The Whiplash Experience: 369€ The Unforgiven Experience: 179€ VIP-paketit myynnissä täällä


Lipun ostaneilla on mahdollisuus saada omakseen Metallican Hardwired... To Self-Destruct -albumi! Voit valita albumin joko CD-versiona tai digitaalisena versiona. Toimitamme lipun ostaneille koodin ja linkin albumin lunastusta varten tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen (yksi koodi per lippu, jokaista koodia voi käyttää vain kerran). Jos sinulla jo on Hardwired... To Self-Destruct -albumi, voit lahjoittaa koodin eteenpäin esim. perheellesi, ystävällesi tai kollegallesi. Lisätietoa albumin lahjoittamisesta saat linkistä, joka sinulle lähetetään. *Valitessasi CD-version, sinulta veloitetaan postituskulut erikseen.

Valitettavasti ei löytynyt yhtään hakutulosta haulle 'Metallica'

Muokkaa hakuasi tai selaa tilaisuuksia alla olevien kategorioiden avulla.

Selaa kategorioittain